Aina silloin tällöin tyrskähtelen ääneen vilkaistessani hakusanoja joilla blogiini on tultu. Toivottavasti kaikki ovat kuitenkin löytäneet etsimänsä. Ajattelinpa jakaa teidänkin kanssa sen, miltä lista esimerkiksi eilen näytti. Samalla tulee vähän throwbackia vanhoihin postauksiin #throwbackthursday -hengessä :)

Dubai matkakertomus - Oi ihana Dubai <3 Dubain matkakertomusta löytyy useastakin postauksesta: Yleistä Dubaista ja reissusta, vaateostoksista, ruuasta, kosmetiikasta. Kylläpä matkakuume taas nostikin päätään...

Elämä on yksinäistä paskaa - No niinhän se välillä on. Toinen aika yleinen haku, jolla blogiini tullaan on 'elää paska elämä ja kuolla yksin'. Jep.

Kauniit joulukuusen koristeet - No, tietenkin minulla! Viime vuotisia kuvia mun rakkaasta kuusesta ja koristeista voi vilkaista tästä. Ohoh, kylläpä meillä muuten näyttääkin erilaiselta tätä nykyä! Mutta koristeet ne senkun lisääntyy vaan vuosi vuodelta, liekö joku keski-iän merkki tämäkin :)

Koska Champix vaikuttaa - Tästä ei tiedä, onko tämä kysymys vai toteamus. Jos kysymys, niin sanoisin että alle viikon kuluttua aloittamisesta ja jos taas toteamus, olen samaa mieltä. Champix (joka on siis lääke tupakoinnin lopettamiseen) vaan toimii! Tupakanpolton lopettamiskertomukseni löytyy kahdessa osassa, osa 1 ja osa 2. Olen vieläkin ällistynyt, että ensi keväänä voin juhlia jo kuudetta savutonta vuottani!

Kuvakollaasi tietokoneella - Tämä on yleisin asia, jonka perässä blogiini tullaan googlen kautta. Olen ohjeistanut helpon kuvakollaasin tekemistä PicMonkeylla tässä. Tässä kohtaa tunnen terävän piston sydämessäni, koska olen jo aikoja sitten luvannut tehdä ohjeista päivitetyn version... Voi kun ehtisin pian!

Mikä öljy parasta hiusten lähtöön - Hmmmm, no öljystä en kyllä tiedä, mutta itse olen todennut parhaaksi tuotteeksi hiustenlähtöön Wella SP Balance Scalp -seerumin.

Silmälasien puhdistus - Oi, yksi lempiaiheitani josta saarnaan perheenjäsenilleni ja ystävilleni jatkuvasti! Silmälasien puhdistuksesta olen ohjeistanut ja samalla jakanut vinkkini helpon DIY-puhdistusaineen valmistukseen täällä. Oikeanlainen puhdistus ja linssien käyttöikä todellakin kulkevat käsi kädessä!

Taika stardust kokemuksia - Minähän tosiaan maalasin keittiön seinän taannoin mustaksi ja vetelin päälle reilusti hopeista Stardustia. Rakastan tuota seinää yhä edelleen! Kokemuksia maalaamisesta ja kuvia keittön muutoksesta löytyy täältä.

Valokuvakollaasin teko - No tämä käsiteltiin jo. Se onnistuu helposti PicMonkeylla!

Villa Lumous - Ei mikään tyypillisin hakusana. Villa Lumoushan oli kohde Jyväskylän asuntomessuilla 2014. Lumous pääsi herkkupalojeni listalle, ja voi kyllä, kyllä kelpuuttaisin tuon ihanuuden kodikseni vieläkin.


Tällä kertaa mukana ei ollut mitään toooodella outoa, mutta hauska näitä on lueskella ja itsekin palata vanhoihin postauksiin. Näillä meiningeillä torstaihin.
Mukavaa päivää muruset!