18 heinäkuuta 2013

Vihdoin apu hiustenlähtöön!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 10.58
Muistatteko kun tammikuussa kerroin hiustenlähdöstäni ja seerumista jota suunnittelin alkavani käyttää säännöllisesti? No, jos ette, niin aiemman postauksen voi tsekata tästä


Olen siis nyt käyttänyt Wella System Professionalin Balance scalp energy serumia nyt tammikuusta asti säännöllisesti ja arvatkaapa mitä?! Tukka pysyy taas päässä! Talvella hiusten harjaaminenkin tuntui kammottavalta kun hiuksia irtosi niiiin paljon että teki pahaa. Suihkun jälkeen sai joka kerta puhdistaa lattiakaivon koska hiukset tukkivat sen. Lattioilla leijaili hiuskasoja ja vaatteet olivat täynnä hiuksia. Ärsyttävää, ja pelottavaakin!

Mutta nyt hiuksia lähtee ihan normaalisti, jokunen hius harjatessa ja suihkussakin sen verran kuin on normaalia. Päänahkakin tuntuu jotenkin rauhallisemmalta vaikka lääkärin ja kampaajan mielestä siinä ei näkynytkään mitään silminnähtävää ongelmaa. 

Alkuun vierastin käyttöä, koska laitoin seerumia viimeistelytuotteilla kyllästettyyn tukkaan, joka tietenkin teki tukan likaisen näköiseksi. Oikeaoppisestihan seerumi laitetaan juuri pestyyn tukkaan tai pikemminkin hiuspohjaan jakauksina. Kuivuttuaan hiuksissa ei näy mitään erikoista. Olen käyttänyt tätä nyt tosiaan säännöllisesti talvesta saakka jokaisen hiustenpesun jälkeen noin viiden jakauksen verran ja tuon verran olen pulloa saanut kulumaan. Pesen hiuksiani vaihtelevasti noin kaksi kertaa viikossa ja näin vähäsen seerumia on kulunut! En osaa sanoa mihin vaikutus perustuu, eikä sillä mulle ole oikeastaan edes väliä, kunhan ei enää tarvitse pelätä kokonaan kaljuuntumista. Sanoisin että parinkympin sijoitus tähän seerumiin todellakin kannattaa, ainakin mulla tämä nimittäin toimii! 

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan jos samoista ongelmista kärsitte! Mä oon niin onnellinen kun apu vihdoin löytyi! :)

13 kommenttia:

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Toi sun hiustenlähtö kuulostaa tismalleen samalta kuin mulla! Nyt on tosiaan käytössä Nioxin tuotteet, mutta jos jossain vaiheessa luovun niiden käytöstä, niin yritän muistaa tulla sun blogiin kaivamaan tämän postauksen :)

littleB kirjoitti...

Jep! Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen :) Mua alkoi nyt pelottaa et oikein kun tällä mehustelen, niin mun tuurilla tämäkin poistuu kohta markkinoilta. Joutuu ehkä käydä hamstraamassa noita vähän varastoon, ihan varuilta :))

Marmu kirjoitti...

No mulla on aivan sama ongelma! Nyt parin viime kuukauden aikana on varmaan lähtenyt puolet muutenkin tästä vähästä tukasta. Kiitos vinkistä. Pakko kokeilla totakin.

littleB kirjoitti...

Ehdottomasti kannattaa kokeilla! Kerrohan sitten auttoiko! :)

Hanna ★ kirjoitti...

Minä olen myös käyttänyt tuota. Vaikutti hyvältä tuotteelta :)

littleB kirjoitti...

Hei, huippua kuulla et muillakin on tästä hyviä kokemuksia! :)

Piia kirjoitti...

Mullahan tukka oheni kuin mikäkin imetyksen myötä..nyt on onneksi kasvanut jo takaisinkin. Mulla taas varmaan kuluisi tuota seerumia ties miten paljon kun saan pestä hiuksia joka toinen päivä, näin kesäaikaan vaikka joka päivä. Aineenvaihdunta toimii ja hikoilen aina öisin ku mikäkin ja tukkakin sen näköinen. Ajattelin kokeilla jotain balancing-sarjaa seuraavaksi itselle.

littleB kirjoitti...

Tota onneks kuluu tosi vähän kerrallaan. Itellä menee ehkä 1/5 pipetillistä yhdellä kerralla tai vähemmänkin :)

Janet kirjoitti...

Mä ostin sen Dr.Hauschkan Neem Hair lotion ja pitäisi nyt vaan saada aikaseksi laittaa sitä päähän astikin :D Uskoisin senkin olevan hyvä tuote ainakin muiden tekemien arvosteluiden perusteella :)

littleB kirjoitti...

Empäs oo tosta kuullukaan, täytyy perehtyä, kiitos vinkistä :)

Aija Saloranta kirjoitti...

Voi sentään. En jaksa enää kirjoittaa samaa juttua uudestaan. En saanut juttuani tänne. Vaikka kuinka tökin sitä robottijuttua, ei tapahtunut mitään ja lopulta tekstini hävisi :(

Aija Saloranta kirjoitti...

Kerroin omasta sekoituksesta hiuksiini. Lyhkäisesti: 5 kofeiinitablettia murskataan jauhoksi, muutama painallus sitruunamehu tiivistettä, muutama painallus Elvitalin Extraordinary öljyä, 20-30 tippaa Echinaforsea. Sekoitellaan. Hiukset pestään ja pyyhekuivataan.
Otetaan muovinen silmätippapullo, leikataan suuta vähän suuremmaksi, imaistaan pulloon sitä sekoitusta ja puristetaan pullosta hiuspohjaan, ympäri päätä. Hierotaan päänahkaan hyvin. Saa mennä koko hiuksiin, siksi sitä öljyä on mukana hiukan. Jätetään päähän. Ei huuhdella pois eikä pestä.
Minulta ei enää lähtetytkään hiuksia harjan täydeltä!
Ideoin tämän siitä Panturin tuotteesta, jossa vaikuttava aine on kofeiini.
Olen 68v. nainen

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Hei Aija: Kuulostaapa mielenkiintoiselta! Kofeiinia tai vastaavaa on käsittääkseni tässä minunkin käyttämässäni seerumissa. Olis kyllä mielenkiintoista kokeilla tälläistä omaakin reseptiä :) Kiitos vinkistä!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review