*Toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa*

"Näihin turtuu", mulle sanottiin kun aikoinaan aloitin työt optikkoliikkeessä. Nyt lähes 10 vuotta myöhemmin voin sanoa, että EI, minä EN ole turtunut silmälasimuotiin. Vaikka en enää alalla työskentelekään, enkä pääse hyppimään onnesta valitessani mallistoa myymälään, vingun yhä onnesta nähdessäni kauniita kehyksiä ja aurinkolaseja ja päästessäni hypistelemään ja sovittelemaan, varsinkin kun olen ihan ostoaikeissa.

Pari viikkoa sitten Indiedaysin Blogger's Inspiration Dayssakin luonnollisesti ensimmäinen kohteeni oli Instrumentariumin piste. Instrulla oli nimittäin esillä yksinoikeudella myytävä Heritagen upea Swarovski-mallisto, ja voi kyllä, kehykset olivat juuri niin upeita kuin odotinkin.


Heritage brändi tarjoaa ylellistä kehysmuotia naisille ja miehille. Brändi viestii luksusta ja ajatonta tyylikkyyttä. Heritage-kehysten valmistuksessa käytetään ensiluokkaisia materiaaleja, jotka takaavat kehysten korkean laadun. Kehysten muotoilu on saanut inspiraationsa menneiden aikojen klassisesta tyylistä.

Heritagen ja Swarovskin ainutlaatuinen yhteistyö on mahdollistanut vieläkin ylellisemmän kehysvalikoiman luomisen. Laadukkaat Swarovskin kristallit koristavat kauniisti Heritagen kehyksiä korostaen molempien brändien parhaita ominaisuuksia.

Instrun pisteellä kävikin kova kuhina! Saimme mahdollisuuden kuvauttaa itsemme punaisella matolla lempparikehyksissämme. Kehyksiä soviteltiin ja vertailtiin innokkaasti, mallisto tuntuikin olevan monien mieleen. Kehykset olivat tosi kauniin muotoisia ja istuivat kasvoille hyvin. Koristelut ja swarovskit eivät varastaneet huomiota, vaan ne olivat hyvin hillittyjä ja kauniita. Juuri sellaista pientä ajatonta luksusta mitä laadukas kehys voi arkeen tuoda!


Itse löysin ainakin oman lempparini helposti. Valitsemassani kehyksessä oli erityisen kaunis ylälinjan muotoilu johon ihastuin. Aion kyllä mennä kehystä sovittamaan vielä liikkeeseenkin. Lasien osto olisi nimittäin ajankohtaista ihan näillä näppäimillä, viimeisestä näöntarkastuksesta taitaa olla vuosi vierähtänyt. Pahasti alkaa vaan vaikuttaa siltä, että meikäläisen täytyy siirtyä moniteholinssien käyttäjäksi ja myöntää vihdoin olevani IKÄnäköinen, keski-ikäinen, mitä näitä nyt on... Huhhuh!

Onkos siellä silmälasi- ja näköasiat kunnossa? Milloin viimeksi kävit näöntarkastuksessa?
Entäpä mitä sanotte tästä Heritagen Swarovski-mallistosta? Minä ainakin ihastuin ikihyviksi!


Tsekkaa myös fiilikset videolta!

Postauksen kuvat: Tim Kiukas