Hyppy ja läpsy!
Viime viikolla treenasimme IWELLOjengin kanssa kauniissa Lutakon rantamaisemissa Sannan johdolla. Valmentajallamme IWELLO Oy:n Sannalla on itsellään joukkueurheilutausta, joten Sanna halusi nostattaa meidänkin joukkuehenkeä ja saada hymyt naamalle yhdessä treenaamalla.

Lankku ja läpsy!
Väännä pari pois alueelta! Kuva Melinalta.
Etunojaan ja punnerra!
Teimme kuntopiiriä pareittain. En ollutkaan koskaan kokeillut! Rankkoja liikkeitä, mutta nauraa sai kunnolla ja parin kanssa tekemisessä oli oma hauskuutensa yksin puurtamiseen verrattuna.
Selät vastakkain ja kyykkää!
Ja hauskaa meillä totisesti olikin! Mietimme treenin jälkeisenä päivänä parini Niinan kanssa, että mahtaako vatsalihasten kipeys johtua itse treenistä vai nauramisen määrästä. Kokeiles vaikka itse kyykätä nojaten selkää parin selkää vasten, ja naura samalla katketaksesi! :)

Vatsalihaksia puntin kanssa ja kosketuksella!
Kyykky ja läpsy!
Kippis! Kuva Kertulta
Treenin jälkeen kippistelimme Shake'N'Go:n herkullisilla smoothieilla. En ollutkaan koskaan maistanut näitä, mutta minusta tuli fani kerralla. Terveellistä ja helppoa välipalaa napattavaksi mukaan keskellä kaupunkia Jyväskeskuksen aukiolla. 
Itse valitsin omaksikin yllätyksekseni Shake'N'Go:n vihersmoothien, josta tykkäsin tosi paljon! Suosittelen lämpimästi näitä herkkuja, ja antakaa ihmeessä mahdollisuus myös vihersmoothielle jos ette ole ennen maistaneet, yllätytte! :)

Smoothien nauttimisen ja venyttelyn lomassa juttelimme projektin etenemisestä. Moni huomaa ehkä näillä kohdin projektia alkuinnostuksen laantumista, motivaation puutetta ja väsähtämistä. Aika on myös tarkistaa onko oma liikunnan määrä ja syöminen sellaista, että se auttaa projektin tavoitteiden saavuttamisessa.
Itse mietin omaa projektiani ja tavoitteitani ja huomasin sekä jotain hyvää, että parantamisen varaa. Olen ollut iloisesti yllättynyt siitä, että nivelrikko ei ole estänyt minua liikkumasta, olen pystynyt ja jaksanut liikkua keskimäärin 3 kertaa viikossa monipuolisesti. Kipu rajoittaa ainoastaan tietyissä liikkeissä ja ääriasennoissa. Pitkä kävely (varsinkin jos selässä esim. vähänkään painava reppu) on tällä hetkellä kivuliainta. Sen sijaan painonpudotus ei ole edennyt toivotulla tavalla. Vaaka näyttää tismalleen samaa lukemaa kuin projektin alussa, se är-syt-tää! 

Tällä viikolla keskityimmekin sitten ravintoon ja kalorimääriin ihan kunnolla, joten ainakin työkalut pitäisi olla kunnossa oikeanlaisen syömisen suhteen. Tästä juttua lisää ensi kerralla. Ja tiedättekös, meillä on tulossa piakkoin lukijatreeni Jyväskylässä, johon kaikki halukkaat voivat tulla treenaamaan meidän kanssa! Tästä infoan teitä lisää pikimmiten!

Energistä alkavaa viikkoa! 
Otahan tavoitteeksi treenata yhdessä jonkun kanssa!