Elokuun loppuneet pääsevät eetteriin armottoman myöhässä, mutta you know... parempi myöhään kuin ei silloinkaan... Elokuulle siis neljä loppunutta putelia:

Lumene Mineral foundation on ollut sen täydellisen meikkivoiteen metsästyksessä käyttöön jämähtänyt väliaikaistuote. Hintaa tällä on noin 6€, joten tämä on ollut helppo valinta jos ja kun ei ole ollut aikaa perehtyä mihinkään uuteen tuotteeseen tai sävyihin. Hunajamaito on ollut Lumenelta varma valinta :) Ostaisinko uudestaan: Kyllä, tosin tähän hätään en löytänyt tätä mistään.

RFSU Quick fix Shaving lotion on tarkoitettu 'private arean' sheivailuun ilman suihkua, mutta mä olen tottunut ajelemaan kintutkin aina suihkussa, olen sen verran herkkäihoinen ettei ilman vettä sheivailu oikein houkuttele. Suihkussa sheivailuun tämä onkin ollut oikein mainio tuote. Ostaisinko uudestaan: Kyllä varmasti.

Aussie Miracle moist conditioner (limited edition) on niin vanha pullo, etten oikeasti pysty edes muistamaan milloinkahan mahtoi olla tuo juhlavuosi... Se oli kuitenkin aikaa jolloin mulla oli pidennykset, eli ainakin... ööö 4-5 vuotta sitten? Hoitsikka oli kokenut muodonmuutoksen vetiseksi, joten siivouksen yhteydessä pullonpohja lensi roskikseen. Aikoinaan tämä oli kyllä hyvä tuote, tosi hoitava ja ehkäisi pörrööntymistä pidennyksissä. Ostaisinko uudestaan: Kyllä varmaankin, tykkään yleensä kaikista Aussien tuotteista.

Pretty:Perfect Rejuvenating eye roll on with caffeine & vitamin B5 on muutama vuosi sitten Tuurin reissulta mukaan tarttunut 1€ löytö. Oli ihanan viilentävän tuntuista silmänalusilla ja ainakin tuntui vähentävän turvotusta :) Tämä tuote oli puolestaan kokenut katoamistempun; purkki oli unohtunut vähälle käytölle ja nyt kun siivotessani nappasin putkilon käteeni, se oli tyhjentynyt. Kyllästyi odottamaan :D Ostaisinko uudestaan: Kyllä varmasti euron hintaan :)

Sheivailusta tulikin mieleeni; olen iän ajan höylännyt jalkani ja kainaloni. En ole koskaan kokeillut epilaattoria tai mitä kaikkia härveleitä sitä nykyään saatavilla onkaan. Puhumattakaan esim. sokeroinnista hoitolassa, joka kyllä kiinnostaisi kokeilla. Kokeilla varmaan pitäisi, sen verran tyytymätön olen ajelun lopputulokseen ollut viime aikoina. Oletko sinäkin höylän kaveri vai käytätkö jotain muuta menetelmää karvojen poistoon? Onko suosituksia?