31 joulukuuta 2015

Vanhaa vuotta pakettiin

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 16.07
Kokosimpa minäkin yhteen loppuvan vuoden tapahtumia. Niin sitä vaan kaikenlaista vuodessa ehtii tapahtua, toki paljon vielä blogin ulkopuolellakin. Kyllä tämä vaan aika muikea vuosi on ollut :)
Tammikuussa vietin ihanaa synttäripäivää ja pohdin menneitä vuosia ja ihastuin Iittalan Tanssi-sarjaan. Osallistuin myös Lotuksen Tyhjän paperin haasteeseen Arrow-kuviolla.

Helmikuussa aika kului nenä kiinni koulukirjoissa mutta ehdin kuitenkin viettää aikaa kummityttöni kanssa, ja herkutella helpolla katkarapupastalla. Blogi vietti synttäreitä ja sai ihkaoman osoitteen.

Maaliskuussa haaveilin kesästä ja parvekkeen laittamisesta, ihailin upeita talvisia auringonlaskuja ja kävin viimeistä matikankurssia, kokeilin Yoogaia-palvelua ja manasin katajan hengiltä.

Huhtikuussa yo-juhlavalmistelut olivat jo hyvällä mallilla. Vaatteita ostaessani pohdin minkä ikäinen mahdankaan olla ja tapasin upeita bloginaisia Helsingin reissulla.

Toukokuussa oma naama tuntui olevan esillä vähän jokapuolella! Todistus valmistui ja Keskisuomalainen haastatteli mua ja lisäksi käväisin Helsingissä katsomassa omaa pärstää oikein isolta screeniltä Lotus-kilpailun finaalipaikan myötä. Juhlavalmistelut täyttivät kaiket päivät ja kynnetkin viritettiin juhlakuntoon. Itku oli herkässä ja tunteet pinnassa ja herkistyin kaikelle ja koko ajan. Toukokuussa viettiin tietenkin myös niitä yo-juhlia, joista en ole ehtinyt (kröhöm...) vielä postaamaan tänne.

Kesäkuussa voitin Hobby Hallin kilpailun ja sain vihdoin parvekesuunnitelmat käytäntöön ja toteutettua. Kerroin myös uudesta kokeilusta, Ripsibarissa ottamastani suihkurusketuksesta. Juhlien jälkeen vietinkin 3 viikkoa migreenissä stressin lauettua. Kesäkuussa valmistuin vielä visualistiksikin.

Sellainen alkuvuosi, huomenna loppuvuoden vuoro.
Mitä sinulle jäi päällimmäisenä mieleen vuodesta 2015?


5 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Onpa siinä tapahtumaa kerrakseen - ja vielä puolet jäljellä;)
Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko kertoa visualistiopinnoistasi lisää; missä suoritit tutkinnon ym.?
Hyvää alkanutta vuotta!

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Lady of the mess: Kiitos <3

Anonyymi: Kyseessä siis markkinointiviestinnän ammattitutkinto jonka suoritin ja siitä visuaalisen markkinoijan suuntautuminen, noilla googlaamalla pitäisi löytyä lisätietoa. Itse suoritin koulutuksen Äänekoskella Pokella, jota en kyllä valitettavasti voi suositella. Mutta www.poke.fi löydät ainakin lisätietoa koulutuksen sisällöstä.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä tietää :/ Jyväskyläläisenä olen juuri tuota Poken koulutusta välillä harkinnut...

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Tsekkaa jos jostain muualta löytyisi. Noissa aikuiskoulutuksissa ei paljon lähipäiviä ole, et varmaan onnistuisi käydä jossain vähän kauempanakin :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review