03 maaliskuuta 2015

Kannattiko manata?

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.46
Tässä jokunen viikko sitten esittelin rehvakkaana instagramin puolella joulukatajaani, joka sitkeästi oli yhä hengissä heikoista ennakko-odotuksista huolimatta. Kyllä minusta vielä viherpeukalo tulee, kun näin vaativankin vihreän saan pysymään hengissä. Mitäpä luulette kannattiko tämän kaltainen mehustelu? Kataja kuivui pystyyn kaksi päivää tämän kuvan ottamisen jälkeen.

Hieman myöhemmin erehdyin päästämään suustani legendaariset sanat: "Mulla ei muuten oo ollu migreeniä pitkään aikaan." Jep, muutamaa päivää myöhemmin sain kokea karman potkivan päähäni oikein kunnolla, kolmen tuskaisen päivän ajan.

Olen talven mittaan myhistellyt tyytyväisenä kun ymmärsin ottaa, viime talvesta viisastuneena, influenssarokotteen ja olen pitkään säästynyt flunssilta. Tässä kohtaa hälytyskellot kuitenkin soivat päässäni ja ymmärsin olla sanomatta ääneen mitään, mikä mahdollisesti manaisi flunssan päälleni. Hissukseen kuitenkin mietin mielessäni, että viime flunssasta on tosi kauan aikaa, blogin sanahaulla vilkaistuna flunssa on mainittu viimeksi kesällä 2013! Hurjaa!

No mutta, näköjään manaamiseen sitten riittää pelkkä ajatuksenkin tasolla tapahtuva manaaminen. Että niin, nyt täällä sitten tehdään kuolemaa, ja ensi maanantaina alkaa ne yo-kirjoitukset. Ei muuta kuin kaikki paranemiskeinot käyttöön nyt ja sormet ja varpaat ristiin ettei tarvitse kirjoittamaan mennä tässä olossa :/
Kannattiko manata...
8 kommenttia:

Henna - Pakkomielteitä. Minullako? kirjoitti...

Tsemppiä! Ja nyt loppuu manaamiset :D

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

No todellakin, en uskalla ees ajatella mitään enää. Mikseiköhän hyviäkin juttuja vois manata, vaikka lottovoittoa :D

Ruut kirjoitti...

paranemisia sinne ja paljon lämpimiä ajatuksia <3 <3

Talo Luck kirjoitti...

Voisiitko manats vaikka meillä vierailua? 😁

Talo Luck kirjoitti...

MANATA!!!

J/whiteandblack kirjoitti...

Ostin itelle myös jouluksi kaks tuommosta puskaa ja eilen jouduin heittämään ne pois kun olivat kuivuneet. Ihmeen kauan pysyivät hengissä :)

Pikaista paranemista!

Rööperin Rouva Saara kirjoitti...

Pikaista paranemista! Älä enää manaile ;)

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Ruut: Kiitos <3 <3

Heidi: No niimpä! Arvaa vaan toteutuuko mitkään kivat jutut vaikka niitä kuinka manais!!

J: Joo ihmeen kauan mullakin pysyi tuo, vaikka kukkakaupan täti varoitteli että paljon saa vettä antaa, kuivahtaa nopeasti :)

Saara: Kiitos <3 Pidän suuni supussa vastedes :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review