19 maaliskuuta 2015

Kuulumisia

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 13.57
Huhhuijaa, arvatkaapas miltä tuntuu kun kolme vuotta on paahtanut menemään, lukenut, harjoitellut ja stressannut, ajatuksissa siintäen vain se päivä kun yo-kirjoitukset on vihdoin ohi, ja sitten kun se päivä vihdoin on koittanut??

No, voin kertoa ettei se stressi mihinkään helpottanut perjantaina kun viimeisen kirjoitusurakkani lopetin. Migreeni kyllä pukkasi päälle samantien kun salista ulos pääsin. Sen sijaan paikallani en ole osannut olla; tuli polttaa perseen alla ja päässä takoo yötäpäivää, että pitäisi tehdä, pitäisi suorittaa... Kierrokset on jääneet päälle, on nimittäin aika monta asiaa tullut lykättyä "siihen kunnes kirjoitukset on ohi"...

Nyt sitten mietin kaiken maailman rästijuttuja, nakutan sähköposteja, tutustun korkeakoulujen opintotarjontaan ja mietin tulevaisuutta. Aion hakea yliopistoon, mutta en todellakaan tiedä millä rahoittaisin vielä jatkuvan opiskelijaelämän. Pohdinnassa ja haussa on siis myös työpaikka tai muu tulonlähde. Isoja päätöksiä tehtävänä ja tuloksia jännättävänä. Aika jännittäminen on myös tulevien yo-tulosten suhteen, ja sitä jännitystä ylläpidetäänkin aina toukokuulle saakka. Saapa nähdä napsahtaisiko todistukseen toinenkin L!

Kotona tekisi mieli räjäyttää pommi. Tai ainakin tilata pihaan siirtolava, johon lappaisi kaiken turhan nurkkiin kertyneen kaman. Kolme vuotta kestänyt poissa silmistä, poissa mielestä -mentaliteetti näkyy pullottavina kaappeina ja laatikoina. Kirpparihommiin ei taida ehtiä kun olisi tässä yhdet ylioppilasjuhlatkin suunniteltavana... Lisäksihän tavoitteena on suorittaa keskeneräinen ammattitutkintonikin loppuun vielä ennen toukokuuta. Puhumattakaan että tuleviin pääsykokeisiinkin pitäisi alkaa valmistautua. Lukion suhteen onneksi jäljellä ei ole enää kuin 5 matikantuntia, se tuntuu kuulkaas aika vähältä! :)

Nyt ei muuta kuin hommiin! Touhukasta torstaita kamut!


(Kuva tammikuulta, ei täällä sentäs ihan noin paljon lunta enää ole)

13 kommenttia:

Irina - White & Fresh kirjoitti...

No on sulla tohina päällä, elä loppuun pala! <3

S - Beauty of Life kirjoitti...

Woow! Mä hengästyin lukiessani tätä.. Huoj! Tsemppiä ja yritä jossain vaiheessa levähtää!!

Annukka kirjoitti...

Mää niin tiedän ton tunteen. Mutta jonain päivänä stressi lopulta helpottaa. (Ja iskee lamaannus :). Ainakin mulle).
Mutta sitä päivää ei varmasti tule, että oppis(in) tekemään asioita sillälailla tasaisen tappavalla, mutta sopivan löysällä tahdilla, vaan se on aina jotain lajia täysillä ja kaikki muu tosiaan kerääntyy ahdistukseen asti.

Mutta ei se oo niin justiinsa onneksi niitten kotihommien kanssa. Vaikka kaikenlainen turha roina kyllä syö energiaa ihan kympillä.

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Irina: Yritän olla palamatta <3

S: No niin muakin! :D Yritän, kyllä tän hössötyksen pitäs sit juhlien jälkeen viimestään helpottaa :)

Annukka: Just näin! Joko täysillä, tai sitten ei ollenkaan :)

Lyde kirjoitti...

Tsemppiä sinne! Meillä esikoisella on menossa samat kuviot, tosin huomenna menee vielä viimeiseen yo-kokeeseen. Ja ne jatko-opinnot, työt, asuinpaikat ym... Seuraan siis samaa äidin näkökulmasta, ja ei nuo helppoja päätöksiä ole, tosiaankaan!

Jonna H. kirjoitti...

Huh.. nyt hengästyttää. Tsemppiä! <3

Sannis - After the storm kirjoitti...

Voi Tiia.. mä sua aloin lämmöllä miettiä ja tuli mieleen, onko sun blogi mun lukulistalla ollenkaan, kun en oo tänne klikannu hetkeen. Olihan se siellä.. oli vaan päässy vilahtamaan jotenkin aina ohi. Hitsin ahkerana oot ollut! Vähänkö hieno juttu! Terkkuja Vaasasta ja yli rentoa viikonloppua!

Satu // XL Elämää kirjoitti...

Huh! Mutta hei sä selvisit siitä urakasta! Ihan hirvittävä homma kaikkineen ja selvisit! <3

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Lyde: Kiitos <3 Sepäs se oliskin kun voisi vaan tehdä mitä haluaa eikä tarvitsis miettiä esim tuota taloudellista puolta. Omistusasunnossa kun asuu niin ei rahaa joutuu väkisin miettimään :/

Jonna H: No niin muakin, mutta kyllä tää tästä! Kiitos <3

Sannis: Ihana oot <3 Blogi on päivittynyt ihan liian harvoin ja enpä juuri ole muidenkaan blogeihin vierailulle ehtinyt, mutta yritän ryhdistäytyä tälläkin saralla :) Kiitos ja ihanaista viikkistä sinnekin <3 <3

Satu: No niimpä! Vielä tartteis matikasta saada vitonen, ei oo kovat tavoitteet onneks sen suhteen :)

Silja Maaria kirjoitti...

HyvähyvägogoTiia! :) Oot hurjan reipas. Pidän peukkuja kaiken sen suhteen, mitä aiot, mutta muista välillä hengähtää. <3

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Wow mahtava suoritus! Tsemppiä tulevaisuuteen!

Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti...

Upeaa että urakka on ohi, hienoa! Muista jossain välissä levätäkin. :)

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Silja Maaria: Yritetään! Kiitos <3

Outi: Kiitos :) Tuntuu aika uskomattomalta et tämä puristus on ohi!

Katja: Kiitos, yritän ehtiä jossain välissä :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review