24 kesäkuuta 2015

Vita Liberata suihkurusketus RipsiBarissa

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 15.58
Mitä tulee ekana mieleen sanasta suihkurusketus? No mulle ainakin tämä:

Halusin näyttää yo-juhlissani ja valokuvauksessa kalman kalpeuden sijaan terveen väriseltä, joten suihkurusketus oli oiva vaihtoehto! Kunhan nyt ei kävisi niinkuin Rossille...

Pääsin testaamaan blogiyhteistyönä eka kertaa ikinä suihkurusketusta ja jo aikaa RipsiBarista varatessani varmistelin että eihän siinä voi käydä kuin Frendien Rossille. No ei voi, sillä Vita Liberata suihkurusketus tehdään suihkuttamalla iholle osaavan tekijän toimesta.

Olin lukenut valmistautumisohjeet hyvin ja saavuin rusketukseen karvat poistettuina ja iho kuorittuna. Ennen rusketusta sain sipaista vielä kosteusvoidetta kuivimpiin kohtiin, kuten jalkapöytiin ja kyynärpäihin. Sitten hyppäsinkin tarrapohjallisten päälle ja telttaan. Vilja aloitti rusketuksen suihkuttamisen kertoen aina mihin suuntaan käännyn ja miten pidän käsiä. Suihku tuntui kylmältä, mutta rusketus oli nopeasti tehty. Jännitti miltä lopputulos näyttäisi!

Rusketuksen annetaan kuivua hetki ennen vaatteiden pukemista. Siksi aikaa jäin telttaani odottelemaan. Päälle on hyvä varata tummaa ja väljää vaatetta ja kiristäviä vaatteita, kuten rintaliivejä on hyvä välttää heti rusketuksen jälkeen, jotta väri ei hankautuisi pois.

Heti rusketuksen jälkeen ei suihkuun saa mennä, rusketus tekeytyy iholla vielä 6-12h ajan. Ihoa on hyvä kosteuttaa kunnolla, se pidentää rusketuksen pysyvyyttä. Ihana Vilja antoi mukaan vielä ohjeet kirjallisenakin :)

Vita Liberata suihkurusketuksen luvataan kestävän iholla reilun viikon. Parhaimmillaan se on muutama päivä suihkutuksen jälkeen. Minä kävin suihkutettavana torstaina ja lauantaina juhlissa värini oli juuri sopiva!

Suihkurusketusväri sisältää opasväriä, jonka takia iho näyttää aavistuksen Ross-tyyppiseltä heti käsittelyn jälkeen. Saimpa sotkettua värillä valkoiset lakanatkin, mutta onneksi väri todellakin lähti hyvin pesussa pois, aivan kuten Vilja oli luvannutkin. Aamulla suihkun jälkeen ylimääräisen värin alta paljastui todellakin ihana, täydellisen luonnollinen rusketus. Rajattoman rusketuksen ystävänä hyppäsin ruskettumaan aivan nakkena, joten tässä kohtaa ei ole tarjolla herkullisia rusketusrajat-kuvia :)

Kalman kalpeita ovat siskotkin, niinkuin minäkin normaalisti. Tässä kuvassa kuitenkin näytän selkeästi ruskeammalta kuin siskoni :)

Tykkäsin suihkurusketuksesta todella paljon, kokemus oli miellyttävä ja väristä tuli juuri sopiva. Harkitsen todella uuteen rusketukseen menoa kesän muitakin juhlia silmällä pitäen, varsinkin kun tämä "kesä" näyttää tältä kuin nyt...

Suihkurusketus onkin RipsiBarissa oikea sesonki- ja hittituote juuri nyt. Minun lisäkseni monet muutkin ovat huomanneet miten kätevä ja turvallinen tapa tämä on ruskettua. Vita Liberata suihkurusketushan sisältää 80% luomuraaka-aineita ja paitsi että se antaa kauniin sävyn, se myös hoitaa ihoa. Tuotteen pohjaraaka-aineena on kosteuttava ja rauhoittava aloeveran lehtivesi. 

Varaa oma aikasi pian, sillä jonoa on, niinkuin taitaville tekijöille yleensäkin. Minä sain mukaani vielä Vita Liberata itseruskettavaakin, mutta siitä juttua toisella kertaa. Täältä näet missä pääset Vita Liberata suihkurusketukseen, hoitoloita on kattavasti ympäri Suomen. 
Kiinnostuitko suihkurusketuksesta, tai oletko jo kokeillut?


RipsiBar
Jyväskylä: Torikulma Yliopistonkatu 32 40100 Jyväskylä
Tampere: Hämeenkatu 5, 6 krs. 33100 Tampere
puh. 044 5522018
info(@)ripsibar.fi

Super iso kiitos RipsiBarille ja Vita Liberatalle yhteistyöstä! <3
5 kommenttia:

Niina/ Pikku-Bambin Blogi kirjoitti...

Kiitokset vinkistä. :) Jos ei aurinkoa ala näkymään, harkitsen Ripsibaria ihan vakavasti. Hassua, etten ole huomannut koko hoitolaa, vaikka Jyväskylässä asunkin. :)

Helena kirjoitti...

Tosi kaunis ja luonnollinen väri! :) Hihittelen joka kerta tuolle Frendien jaksolle...!

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Niina: Sijainti on kyllä sellainen ettei siellä päin tule oikein käytyä, kun Torikulmassa ei oikein muita liikkeitä enää ole. Suosittelen kyllä suihkurusketusta lämpimästi, tosi positiivinen kokemus :)

Helena: Eikös olekin, voi kun ruskettuisikin noin nätisti! Tuo jakso on kyllä mahtava :D

Mysterious M kirjoitti...

Matkavinkiksi suosittelen Barcelonaa, hieno kohde, jossa vuosi sitten olimme viikon perheen kanssa. Löytyi kaikkea kaikille. Tyttärille ja minulla shoppailua, miehelle kulttuuria, rantaa ja hyvää ruokaa.

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Kiitos vinkistä, tuota Barcelonaa täytyykin tutkailla!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review