Olen ihan superonnellinen, että olen saanut liikunnan takaisin elämääni ja pystynyt kaikesta kiireestä ja stressistä huolimatta pitämään kiinni kolmen liikuntakerran viikkotavoitteestani! Sen verran pinnallinen olen kuitenkin, että uudet treenivaatteet antavat aina melkoisesti lisäpotkua treenaamiseen. Olinkin onneni kukkuloilla kun sain yhteistyön merkeissä ActivInstinct:iltä vähän lisämotivaatiota liikuntaan. Laajasta valikoimasta valitsin itselleni Nike Pro -caprit, Nike DB Swoosh Racerback Training -topin, sekä jo pitkään himoitsemani Polar H7 -sykesensorin.

Treenivaatteeni ovat yleensä tosi värikkäitä, mutta tällä kertaa valitsin sekä Niken topin että caprit mustana. Näitä on sitten kiva yhdistää värikkään ylä- tai alaosan kanssa. Miksei tietysti välillä voi treenailla kokomustissakin. Ehdottomasti tyylikäs näinkin!Olen tosiaan jo pitkään haaveillut hankkivani Polar Loopin kaveriksi tuon sykesensorin, näin Loopistakin saa paljon enemmän irti. En ole koskaan ennen omistanut sykemittaria, joten olenkin ihan intopiukeana tsekkaillut sykkeitäni liikunnan aikana :) Tosi mielenkiintoista nähdä miten sykkeetkin kehittyvät kun kunto tästä vielä nousee!

ActivInstinct on osa brittiläistä JD Sports -ketjua ja on vastikään lanseerannut verkkokauppansa Pohjoismaissa. Suomen kauppa löytyy osoitteesta http://www.activinstinct.fi/.

Sivustolla on laaja kirjo lajeja edustettuna ja erilaisten urheiluvälineiden, -tarvikkeiden ja -vaatteiden valikoima on todella kattava. Verkkokaupan hintatasokin on erittäin kilpailukykyinen. Minä olen ainakin vinkannut joulupukkia laittamaan ActivInstinctin muistiin, sillä omalla lahjalistallani olisi ainakin uusi jumppamatto, foam roller ja uudet lenkkaritkin vähän polttelisi...

Onko ActivInstinct sinulle tuttu verkkokauppa? 
Entäpä saatko sinäkin lisäintoa treeniin uusista vaatteista?


*Postauksen tuotteet saatu blogin kautta*