Kiinnostaako sinua muiden ruokakassien sisältö? Kurkitko kassajonossa muiden kärryihin? Mietitkö mistä ideoita ruokalistalle? Minua kiinnostaa ja todellakin kurkin! Ihan parhaat ideathan saa katselemalla mitä muut ostaa! :)

Muistan Anskun joskus postanneen ruokakassien sisällöstä ja ajattelin tuolloin toteuttaa myös ruokakassipostauksen, mutta koko juttu on totaalisesti unohtunut. Nyt pari viikkoa sitten vihdoin muistin kaupasta tultuani kuvata ostokset ja tsekata itsekin että mitä sitä oikein tulikaan ostettua. Ruokia en ollut sen kummemmin suunnitellut, eikä mukaan tarttunutkaan varsinaisesti kuin yhden ruuan ainekset (joskin yksin syön aina yhtä ruokaa useamman päivän). Tästä syystä ruokaan meneekin tuhottomasti rahaa kun ravaan jatkuvasti kaupassa. Paljon olisi kyllä parantamisen varaa tässä senkin suhteen, jos laihtua meinaa.

- Ananas pillimehu (evääksi automatkalle)
- Mustikkakeitto (myös evääksi)
-Ruokakerma
- Emmental
-Keittokinkku
-Salaattiannos
-Kasvissosekeitto (punaisella lapulla tietenkin!)
-Kananpojan paistisuikale
-Rasvaton banaanijugurtti
-Appelsiinimehu
-2pkt Pan Carre leipä

-Perunoita
-Kiivejä
-Hokkaido kurpitsa
-Luumuja
-Kesäkurpitsa
-Kurkku
-4 kpl Barebar-patukka (tarjouksessa!)
-Marabou suklaa (...)
-Vaniljatee (tälle Rainbowlle muuten erityissuositus, hintakin on 1€!)
-Isoja kananmunia
-Banaania
-Pitkäjyväinen riisi

Näiden lisäksi ostoksissa oli myös pikkulehtiö, vanupuikkoja ja tuikkuja. Loppusaldo 44,34€. Toisaalta aika perusostokset, mutta toisaalta mukana oli vähän kokeiluruokiakin; pitkästä aikaa perunaa kasvissosekeittoon, curryn kanssa riisiä ja jugurttia. Näitä en olekaan pitkään aikaan syönyt ja kokeiluun siis mitä maha sanoo. Sanotaanko näin, että ehkä oli syynsä että peruna, riisi ja maitotuotteet ovat olleet pois ruokavaliosta...

Eineksistä kasvissosekeitot on ainut mikä enää uppoaa, niitäkin aika harvakseltaan. Salaattibaarista ostan salaattia äärimmäisen harvoin, sanotaanko että pari kertaa vuodessa. Tuolloin teki mieli iltapalaksi salaattia. Kurpitsa taas onkin uusi herkkuni, satokausi on parhaimmillaan ja kurpitsasta onkin valmistunut viime aikoina herkku jos toinenkin. Lähes aina kaupasta tulee kotiin gluteenitonta leipää, kinkkua, kananmunia, mehua ja banaania, ne on vakkariostoksia. Mehusta pitäisi kyllä päästä eroon, mitenkähän se onnistuisi tältä mehukatilta?

Mitä sinun ruokakassisi sisältää? Vinkkaa jos innostut kuvaamaan omat ostoksesi, niin tulen kytikselle! :)