Kyllä vaan, niinhän siinä kävi, että IWELLOjengin lukijatreeniin osallistumisen sijaan vietin viime viikon torstai-illan hyvin syvällä peiton alla odottaen vain perjantain koittamista ja pääsyä päivystykseen. Keuhkoputkentulehdus ja poskiontelotulehdus sitten saldona. Harmittaa niin pirusti kun en päässyt osallistumaan treeneihin :( No mutta, pääasia että treeni tuntuu olleen menestys, hauskaa oli varmasti niin bloggaajilla, valmentajalla, kuin paikalla olleilla 20 lukijallakin.


Olin hengessä mukana katsellen muiden kuvia ja snäppäilyjä, ja todella kiva ja tehokas treeni vaikutti porukalla olleen! Täytynee itsekin käväistä Tuomiojärven rannalla street workout -alueella kokeilemassa miten monipuolisen treenin tuolla saisi aikaiseksi.


Ihania hymynaamoja treeneissä :)
Mukaansa osallistujat saivat upean goodiebagin. Yhteistyökumppanit Cloetta, Raikastamo, Lavera, Vitamin well, Hartwall, Body shop, Harjun Paperi, Ninnimoi design, Nu3, Keskimaa ja Sats Elixia olivat lahjoittaneet upeita juttuja pussukoihin.

Voi että, olisi varmasti ollut huippukivaa treenailla yhdessä ihanaisten lukijoiden kanssa. Harmistus on suuri, mutta odotan todellakin innolla, että jotain jännää saadaan järkättyä vielä tulevaisuudessakin!

Ja hei, mikäli sinua kiinnostaa porukalla liikkuminen, hyvinvointi, kunnon kohotus tai tarvitset apua motivaation löytymisen tai ruokavalion kanssa, uusi IWELLOjengi, 10 viikon hyvinvointivalmennus starttaa Jyväskylässä 19.10. Suosittelen! :)

Meidän IWELLOjengi jatkaa yhdessä liikkumista varmasti hyvinvointivalmennuksen loppumisen jälkeenkin. 
Ihan parhautta 


Kuvista kiitos Kertulle!