Nappasin Löytö-blogista hauskan sisustuslista-haasteen! Tässäpä minun syksyisiä sisustusajatuksia listattuna:

Tällä hetkellä en kyllä ehdi lukea mitään lehtiä. Jos joskus esimerkiksi pitkälle bussimatkalle ostan sisustuslehden, valintani on usein Deko.

Kolmen Nappulan koplastani uupuu korkea messinkinen yksilö. Tämä on pitänyt hankkia jo vuoden verran, jokohan nyt saisi tämänkin vihdoin toteutettua! 

Uudistuneeseen olkkariin olisi hakusassa tyynyt. Kaikki vanhat tyynyt saivat muutoksen yhteydessä lähtöpassit ja olenkin tässä useamman viikon makustellut millaiset tyynyt mahdan edes haluta. Ruutin kanssa miettiessämme kiteytimme yhteen sanaan mitä tyyliä mun tulevat tyynyt voisivat edustaa, se oli juhlava. Katsotaanpa mistä tälläiset mahdan löytää :D

Jos olisi määrätön määrä rahaa shoppaisin itselleni mustan korkeakiiltoisen keittiön, ai että! Ja jos sitä rahaa olisi vielä ylimääräistä niin voisi tuon kylppärinkin laittaa samalla, mustaksi tietenkin :)

Suosikkijuttuni kotona on tällä hetkellä olkkarin uudet kalusteet. Näitä ei olekaan vielä blogissa näkynyt. Tässä vähän pientä sneak peekia :) Voin kertoa, että olen rakastunut <3 Toivottavasti ehdin pian kuvaamaan nuo ihanuudet teillekin!

Tämäpä ei nyt olekaan mikään printti niinkuin tehtävänannossa, vaan kyltti joka on käynyt ostoskorissani jo muutamaan kertaan. Mun on pakko saada tämä eteiseen! En vaan ole vielä raaskinut...

Tämäpä olikin hankala kysymys!
Päädyin pohdinnan jälkeen kuitenkin siihen, että juuri nyt kokonaan valkoinen sisustus; valkoiset pintamateriaalit, valkoiset huonekalut höystettynä valkoisella piensisustuksella ei vaan ole mieleeni juuri nyt, se on jotenkin niin nähty. Enpä ole koskaan haaveillut valkoisesta kodista, se vaan ei ole mun juttu. Toisaalta kun googletin tätä varten valkoista sisustusta löysin ainoastaan kuvia tosi tosi kivoista valkoisista kodeista. Joten kyllä valkoinen sisustus voi olla mieleenikin. Hmmmm, en kyllä taida osata oikein nyt selittää tätä :) Ehkä tarkoitan sellaista persoonan ja kerroksellisuuden puuttumista valkoisissa kodeissa, että tavarat on valittu vain siksi että ne ovat valkoisia.


Olipa kiva haaste, mä niin tykkään listoista! 
Olisikin kiva lukea millaisia sisustuslistoja syksylle tekisivät Pilkkeitä-blogin PiiaAll I ever wantedin Karla, All you need is whiten Satu ja Modernisti kodikkaan Kerttu. Ottakaahan koppi haasteesta :) Vinkkailkaahan muutkin jos innostutte listaamaan nämä syksyisen sisustuksen jutut!

Kivaa viikkoa! :)