IWELLOjengin 10 viikon hyvinvointivalmennus päättyi viime viikolla ja lauantaina juhlistimme ihanaisten naisten kanssa projektin päättymistä hemmottelupäivän merkeissä. Kerttu olikin järjestänyt meille melkoisen upean päivän. Ihanaa vaihtelua arkiseen uurastukseen! 

Ihan helpolla ei kuitenkaan päästy, sillä päivä pyöräytettiin käyntiin kuntotestillä. Testi oli sama, jonka teimme valmennuksen alussa. Itse jättäydyin suosiolla pois kuntotestistä tällä kertaa sairastamisen takia, mutta muilla tulokset tuntuivat parantuneen alkutilanteeseen verrattuna. Aion itsekin vielä tekaista testin, kunhan kunto kestää, jotta saan vertailla tuloksiani. Toivottavasti ne olisivat edes hippusen parantuneet :)


Kuntotestin jälkeen suuntasimme Torikeskukseen, Sisustuskahvila De Cafe'hen nautiskelemaan salaattilounasta ja kertailemaan projektin fiiliksiä IWELLOvalmentajamme Hennan kanssa.

De Cafe' on kyllä ihana paikka; paitsi että ruoka (ja ne leivonnaiset...) on aina hyviä, myös miljöö on houkutteleva ja inspiroiva! Kaikki ihanuudet, kahvilan kalusteista lähtien ovat myytävänä. Täytyisikin poiketa paikalle joku päivä paremmalla aikaa vähän sisustusjuttuja katselemaan ja ehkäpä vähän joulupukin asioillekin :) Joskus täytyy myös kokeilla De Cafe'n kovasti kehuttu brunssi.

De Cafe'n salaatit on vaan niin täydellisiä! Valitsin tällä(kin) kertaa taivaallisen kana-vuohenjuustosalaatin, jälkkäriksi teetä ja sitten menoksi!

Kuva Heidiltä
Seuraavaksi siirryimme Cygnaeuksenkadulle Ready Set Polelle. Tankotanssikoulu Ready. Set. Pole! järjestää opetusta niin Jyväskylässä kuin Kuopiossakin. Päälajeina RSP:llä on tankotanssi, uutuutena lajivalikoimassa ovat ilmajooga ja rengastrapetsi. Lajeja harrastetaan eritasoisissa pienryhmissä. Meille oli järkätty oma yksityistunti, jossa tutustuimme tankotanssin alkeisiin. Itse olen kerran aiemmin käynyt tankoilua kokeilemassa ja olinkin melkoisen innoissani revanssista :)

Ja kyllähän se vähän paremmin sujui kuin ekalla kerralla muutama vuosi sitten. Itsellä ei kyllä valitettavasti tämän hetkinen fysiikka riitä vaikeampien temppujen tekemiseen, en vaan uskalla näiden nivelrikkoisten ranteiden varaan laskea koko kropan painoa. No, mutta jotain helpompia liikkeitä sain kuitenkin tehtyä. Melkoisia luonnonlahjakkuuksia meidän porukasta kyllä löytyi; ensikertalaisia jotka osasivat heti vaikka ja mitä! Monet meistä taisivatkin saada innostuksen kokeilla lajia uudestaankin. Ihan huippuhauska laji tämä kyllä onkin!


Aikasta helpolta ja kevyeltä tuo näyttää kun ammattilainen tekee :) Taitava ohjaajamme Heidi näytti meille liikkeitä, upeaa katsottavaa, huhhuh! Ihan huikeaa, ja ymmärrän oikein hyvin miten tämä laji varmasti vie mennessään. Jyväskylässä porukka tankotanssia harrastavia naisia on muuten vastikään kuvannut upean kalenterin, jonka tuotto menee Hope Ry:lle. Raudanluja 2016 -kalenteria voi tilata täältä.

Kuva Kertulta.
Ready Set Polelta mustelmainen, mutta hymyileväinen joukkomme jatkoi kohti keskustaa saunaan, kerron kuitenkin loppuillan meiningeistä lisää toisella kertaa :) Ready Set Polelle palaamme tulevaisuudessa varmasti vielä ilmajoogankin merkeissä, kuulostaa hauskalta!

Heräsikö sinulla kiinnostus kokeilla tankotanssia tai ilmajoogaa?
Ready Set Pole haluaa tarjota mahdollisuuden starttikursseihin alehinnalla! Starttikurssin sisältö on suunniteltu ensikertalaisille - se on helpoin tapa tutustua lajiin ja nyt saat starttikurssista -25% alennusta. Ale voimassa su 7.11.2015 saakka. Ilmoittautuminen netin kautta: Jyväskylän kurssille ja Kuopion kurssille.
Saadaksesi alennuksen kirjoita ilmoittautuessasi lisätiedot -kenttään Littlebigthings -25%


Onko tankotanssi tuttu laji, tai heräsikö kiinnostus kokeilla?