Kerroinkin jo aiemmin, että tästä syksystä on tulossa erilainen; energinen ja sporttinen syksy. Toivottavasti tietenkin olotila myös olisi pysyvä, ja hyvä fiilis jäisi päälle syksyn jälkeenkin ja liikkuminen olisi jatkossa ihan luonteva osa arkea. Tällä kertaa itseään ei tarvitse ottaa niskasta ihan yksin, sillä persuuksiin on potkimassa kokonainen 10 hengen bloggaajaryhmä! Onnekkaasti pääsin nimittäin mukaan IWELLO Oy:n järjestämään 10 viikon hyvinvointivalmennukseen.

IWELLOjengissä meitä on mukana 10 bloggaajaa, kukin omien tavoitteidensa kanssa toisiamme tsemppaamassa. IWELLO Oy:n ammattilaiset ohjaavat meitä, ja joka viikko kokoonnumme kimppatreeneihin yhdessä. Olipa tavoitteena sitten kunnonkohotus, painonpudotus, liikkuvuuden lisääminen tai vaikkapa kokonaisvaltainen kehon ja mielen hallinta, saamme yksilöllistä apua tavoitteidemme saavuttamiseen. Minun tavoitteenani on pystyä liikkumaan kivuttomasti ja jopa nauttia liikkumisesta, ja kakkostavoitteena muutaman kilon painonpudotus. Kunto on todella pohjalukemissa tällä hetkellä kun kevätkauden olin pois balettitunneiltakin nivelrikon vuoksi. Herkkujakin olen vedellyt kaksin käsin viime aikoina.

Hyvinvointivalmennuksen aikana me IWELLOjengiläiset jaamme kokemuksiamme ja vinkkejä blogeissamme ja muissa some-kanavissa, joten meitä seurailemalla saat varmasti vertaistukea ja vinkkejä omien tavoitteidesi saavuttamiseen. 10 hengen porukasta löytyy varmasti joku, jolla on samantyyppiset tavoitteet kuin sinulla. Eikö kuulosta aika mainiolta?! 

Tapaamme porukan kanssa huomenna ensimmäistä kertaa treenien merkeissä ja sen jälkeen selviää keitä meitä oikein mukana onkaan. Täällä ollaan jo niin into piukeena, että en ehkä malta nukkua ensi yönä! 
Niin siistiä, tästä tulee ihan huippu syksy :)

Mitäs sanot, oletko mun tukijoukoissa? 
Vai oletko mukana treenailemassa? Mitkä sinun tavoitteesi ovat ja mikä sinua motivoi liikkumaan?