Olen laiska juomaan vettä, tai no en tiedä voiko sanoa laiska, mä en vaan yksinkertaisesti muista juoda sitä! Minunkaltaiselleni huonolle juojalle kaikki keinot on tarpeen, joilla vettä saisi menemään suusta alas. Miltäpä kuulostaisi terveysvaikutteinen vesi!? Kyllä kiitos!

Sain blogin kautta makutestiin Voda Collagen Beauty -vettä, jota kyllä olen lipitellyt ihan onnessani. Paitsi että on kiva ajatus, että tämä tekee hyvää iholle sisäisesti, Voda vielä maistuukin hyvälle!

Ihostamme 75% on kollageenia, joka pitää ihon joustavana ja mahdollistaa riittävän nestetasapainon. Ihon luonnollisen nuoruuden ja kauneuden säilyttämiseksi on tärkeätä lisätä kollageenitasoa sisäisesti. Voda Collagen Beauty on ainutlaatuinen yhdistelmä, joka koostuu kristallinkirkkaasta Voda Naturalnasta, päivittäisestä kollageeniannoksesta (2,5 g) ja C-vitamiinista. Lisänä on vielä hienostunut granaattiomenan maku - vuosisatainen nuoruuden ja hedelmällisyyden symboli.

Taidankin taas istahtaa partsille kirjan ja Voda-pullon kanssa. Toimii erittäin hyvin hellejuomana aurinkoa palvoessa, nam! Eikä huono pointti ole sekään, että pullo on syötävän suloisen näköinen; tätä kehtaa kanniskella mukana kaupungillakin.

Ihana ilma tänäänkin! Aurinkoista tiistaita ihanat!