Huhhuh! Ompahan ollut melkoinen viikko! Ihan hirveesti touhua.
Maanantaina käväisin kuvauttamassa päätäni ja ehdin saada jo tuloksetkin, ei onneksi löytynyt mitään vakavaa.

Tiistaina kävin tilaamassa Ikean lähipisteestä uusia huonekaluja ja iltaa vietin entisten työkavereiden kanssa Amarillossa. Ihanaa ruokaa ja kivaa seuraa, niin parasta!

Keskiviikkoaamuna heräsin ilmoitukseen, että illalla tilaamani huonekalut olivat noudettavissa. Mitä ihmettä! Aika nopeaa!! Ei muuta kuin iskä pikahälytyksellä avuksi kokoamaan. Koko ilta menikin yhtä lipaston runkoa kootessa.

Päivisin hyökkäsin aurinkoon lueskelemaan aina kuin aurinko näyttäytyi. Ihana aurinkoinen elokuu!

250kg ostoksista tulee melkoinen määrä pahvia ja roskaa! Kämppä on kuin pommin jäljiltä.

Yliopiston lopulliset tuloksetkin varmistuivat ja 7.varasija oli se mihin lopulta ylsin. No, ei se mitään, aloittelen perusopintoja avoimen puolella.

Mahtuipa viikkoon niin työhaastattelua, lääkärikäyntiä, markkinoita kuin hiusten raidoittamistakin, ja kokoaminen, se jatkui... ja jatkui... ja jatkui... Kolme päivää konttasin lattialla ruuvaten ja naulaten ja hikoillen. Eilen jalat oli jo niin jumissa, että olin aika varma etten pysty liikkumaan enää ikinä. Ei tuo lattian tasalla työskentely ja kyykistely ole ikääntyvän ihmisen hommaa, ei.

Eilen illalla täällä alkoi näyttää jo paremmalta. Isoimmat huonekalut koottu (kokosimpa muuten yhden työpöydän ihan kokonaan itsekin ilman apua!), nyt pieniä porailuhommia, hyllyjä seinään ja entisten ruuvinreikien paklailuja, maalausta, vielä loppujen tilattujen huonekalujen odottelua ja sitten siivoushommaa. Kyllä tää tästä! Projekti vähän levisi käsiin ja nyt olkkari on saamassa kokonaan uuden ilmeen. Samalla jokaiseen muuhunkin huoneeseen on tulossa jotain uutta!

En ehkä malta odottaa, että pääsen esittelemään teille valmista kotia! Tulossa siis erittäin runsaasti sisustuspostauksia. Ensi viikolla paljastan miltä näyttää vuosia suunniteltu, ja vihdoin toteutettu DIY sängynpääty. Voin kertoa että se on I-HA-NA <3