Joko tulee joulu korvista? Täällä vielä yksi intoilee pakettien kanssa! Luvassa on vihdoin kuvia itse jouluna antamistani paketeista, nyt kun jokainen lahjan saaja on omansa saanut. Tälläisiä paketteja siis läksi maailmalle tämän tontun pajalta.


Tiimarin loppuunmyynnistä löytyi kaksi kaunista paperia, joiden ympärille paketoinnit tänä jouluna rakentuivat. Mustaa, hopeaa ja valkoista pääosin, aika tuttua linjaa siis :)Lisänä muutamia punaisia sydämiä ja itse askarrellut pakettikortit. Olempa kyllä melkoisen ylpeä itsestäni että jaksoin panostaa, tuli tehtyä niin joulukortit kuin pakettikortitkin itse ja jaksoin panostaa vähän myös paketteihinkin. Ja odottakaas vaan kun vauhtiin pääsen, niin esittelen mitä kaikkea huippua se pukki mulle toikaan!

Nyt sohvalle pötköttelemään ja odottelemaan Suomen kauneinta kotia. Saavuin hetki sitten kotiin maalta ja joulunpyhät totisesti tuli levättyä ja syötyä. Nyt vaatii vähän tottumista tähän kotona olemiseen ja hiljaisuuteen. Pitänee jatkaa siis pötköttelylinjalla ettei tule liian suurta muutosta :)

Joko siellä on joulu pakattu laatikoihin? Minä en millään raaskisi, kun vasta kotiin pääsin kuusta ihailemaan :/ Ehkä tässä vielä jatkan tunnelmointia vähäsen :)