Kuten vähän varoittelin, joulu tulee jatkumaan täällä blogin puolella yhtä pitkään kuin normielämässäkin. Itse pötköttelen yhä edelleen potkupuvussani mustikkaista glögiä ryystellen maalla. On pakko kuitenkin julkaista vielä nämä kuvat valkoisesta kuusesta päivänvalossa. Aatonaattona oli niin ihana herätä ja nähdä ekana kuusi, näyttäähän tuo ihan erilaiselta päivänvalossa kuin kelmeässä keinovalossa kuvattuna.

Olen kyllä hemmetin iloinen tuosta parimetrisestä komistuksesta. Voisin vaan istua ihailemassa sitä ja kiiltäviä palleroita. Valkoinen joulukuusi on kyllä tuonut iloa ihan joka euron edestä!Isoon kuuseen mahtuu melkoinen määrä koristeita. Mä niin rakastan sitä fiilistä kun availee kauniit koristeet laatikoistaan ja alkaa laitella niitä paikoilleen. Nuo pallot on niin ihania!

Muutaman uuden koristeenkin ostin tänä vuonna. Anttilasta lasisen sydämen, ja joulupukki toi itseasiassa toisenkin samanlaisen.

Ihanan Satun lähettämästä yllätyspaketista kuoriutui söpö sydänkoriste. Kiitos vielä Satu! <3

Sokoksen alesta tuli bongattua yksi uusi pallerokin.

Täällä taitaa masussa olla taas pieni paikka herkuille, joten palaan köllöttelemään sohvalle. Otan koiran kainaloon tuhisemaan ja odotetaan Madagascar 2 elokuvaa. Ja onhan tänään Uunopäiväkin! Ihanaa lomailua <3

Jokos teillä on joulu loppu ja arkeen palattu? Vai vieläkö viihdyt joulutunnelmissa?