On aika vuoden viimeisen haasteen. Samalla tulee päätökseen vuoden kestänyt koko vuoden haaste, jota sinnikkäästi tein aina viime tammikuusta alkaen! Tämä oli kyllä kiva haaste, iso kiitos vielä keksijälle, Kirjeitä Decolle -blogin Viiville! Olen mielelläni mukana, jos keksit jotain kivaa tulevallekin vuodelle ;)


Joulukuu

- Ensimäinen maku suussa, mikä oli vuoden viimeisen päivän ensimäinen maku?
No ihan justiinsa herätessä suussa maistui unihiekka ja illalla syöty salmiakki :)

- Raketti sumua, näkyikö raketteja jo? Millaisia?
Ehei vielä ja toivottavasti rätkijät malttavatkin mielensä iltaan saakka.

- Lupaukset, eli mitä lupasit tulevaa vuodenvaihdetta varten :)
En ole oikeastaan miettinyt asiaa. En yleensä ole hyvä tekemään lupauksia. Viime uutena vuonna lupasin alkaa kommentoimaan enemmän blogeihin joissa visiteeraan, taidan jatkaa samaa lupausta, koska siitä tulee hyvä mieli :)

- Palkitse itsesi, jos jaksoit oikeasti olla mukana koko vuoden tässä tuulessa temmatussa haasteessani, palkitse itsesi, ja muista palkita itsesi myös kaikesta muusta mitä saavutit vuonna 2013!
Sen teen illalla, Kingis minttu-suklaajätskillä. Huomisesta alkaen sitten ruokavalio onkin tarkkaan valvottu, muutama viikko aikaa hankkia bikinikunto reissuun ;)

Voi ihanaa miten kiva vuoden viimeinen päivä, heräsin juuri ja ulkona satelee lunta! <3 Lumi on viikon myöhässä, mutta ei se mitään. Nyt on valoisaa ja kaunista, talvi on tullut, no ainakin taas hetkiseksi :) Nyt aamupalalle ja sitten kouluhommien pariin. Järkytyin kun tajusin koeviikon todellakin alkavan ensi viikolla, jaiks :/

Kivaa vuoden viimeistä päivää! Mitä tästä vuodesta jäi päällimmäisenä mieleen?