30 joulukuuta 2013

Vielä paketteja!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 19.08
Joko tulee joulu korvista? Täällä vielä yksi intoilee pakettien kanssa! Luvassa on vihdoin kuvia itse jouluna antamistani paketeista, nyt kun jokainen lahjan saaja on omansa saanut. Tälläisiä paketteja siis läksi maailmalle tämän tontun pajalta.


Tiimarin loppuunmyynnistä löytyi kaksi kaunista paperia, joiden ympärille paketoinnit tänä jouluna rakentuivat. Mustaa, hopeaa ja valkoista pääosin, aika tuttua linjaa siis :)Lisänä muutamia punaisia sydämiä ja itse askarrellut pakettikortit. Olempa kyllä melkoisen ylpeä itsestäni että jaksoin panostaa, tuli tehtyä niin joulukortit kuin pakettikortitkin itse ja jaksoin panostaa vähän myös paketteihinkin. Ja odottakaas vaan kun vauhtiin pääsen, niin esittelen mitä kaikkea huippua se pukki mulle toikaan!

Nyt sohvalle pötköttelemään ja odottelemaan Suomen kauneinta kotia. Saavuin hetki sitten kotiin maalta ja joulunpyhät totisesti tuli levättyä ja syötyä. Nyt vaatii vähän tottumista tähän kotona olemiseen ja hiljaisuuteen. Pitänee jatkaa siis pötköttelylinjalla ettei tule liian suurta muutosta :)

Joko siellä on joulu pakattu laatikoihin? Minä en millään raaskisi, kun vasta kotiin pääsin kuusta ihailemaan :/ Ehkä tässä vielä jatkan tunnelmointia vähäsen :)8 kommenttia:

Blondi / Checklist kirjoitti...

Kyllä tuo ihana kuusi ja jokainen valo ikkunassa saa olla loppiaiseen. On niin helkkarin pimeetä ulkona, että jokainen valonpilkahdus on tervetullutta! Joululahjoja minäkään en vielä ole esitellyt, pitäiskö? Olin selkeesti kyllä ollut kiltti tyttö...! :)

littleB kirjoitti...

Ihan totta, valoa todellakin kaivataan täälläkin! Kotiin tullessani ekana tänään napsautin kuuseen valot päälle :)
Joo, ehdottomasti lahjat esittelyyn! Mäkin olin ollut toooosi kiltti :)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Joulu on kutakuinkin pakattu, vielä kun saisi roudattua tarvikekassit ja -pussukat varastoon. :) Ihanaa uutta vuotta sulle jos en jostain syystä eksy enää tänä vuonna toivottelemaan... muutoin toivottelen sitten uudelleen! :D :D

littleB kirjoitti...

Kiitos, ja samoin sinne ihana Irina! <3

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

Aivan ihana tuo ruskeapohjainen paperi, niin kaunis :) Ja kauniita ovat muutkin lahjat jotka pajasta ovat lähteneet :) Mua niin harmittaa että tää joulu jäi vähän vajaaksi, noh, ens vuonna sitten taas normi sykkeellä :) Ihanaa vuoden vaihdetta! :)

Lady of The Mess kirjoitti...

Kauniita lahjapapereita ja paketteja! Ja meillä joulu pysyy vähintään loppiaiseen, ehkä nuuttiinkin saakka. Myöhään kun laitoin, niin pidän sitten vähän pitempään;)
Oikein hyvää vuodenvaihdetta ja tulevaa uutta vuotta sinne!

Nanni kirjoitti...

Todella kauniita paketteja ja pakettikortteja. Itsekin teen joulukortit itse mutta pakettikortit tahtoo aina jäädä ja nuistan ne aina siinä vaiheessa kun se on jo myöhäistä. Pitäisikö siis tehdä ne jo nyt valmiiksi ensivuotta varten? Varmaan.
En itse kyllä tahtoisi vielä laittaa joulua pois, juurihan se oli. No jos viikonloppuna sitten.

littleB kirjoitti...

Jenni: Kiitos :) Paketointi on kyllä kivaa hommaa, paitsi pehmoiset paketit :D Kivaa vuodenvaihdetta sinnekin! :)

Lady of the mess: Kiitos! Just niin, mä sain kuusen esille vasta muutamaa päivää ennen joulua, joten kai sitä saa nyt vähän pidempään ihailla :) Leppoisaa vuodenvaihdetta ja ihanaista tulevaa vuotta sinne! <3

Nanni: Kiitos! Sepäs se kun joskus tajuaisi tehdä jotain valmiiksi jo hyvissä ajoin, vaikka ostaa niitä lahjojakin pitkin vuotta! Ihanaista uutta vuotta sinne! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review