*Goodiebox saatu. Postaus sisältää mainoslinkkejä.*


Eikä pelkästään mun eka *Goodiebox*, vaan oikeastaan mun ihan eka kosmetiikkaboksi ylipäänsä ikinä! Olen aina vähän haaveillut jonkun kuukausittaisen kauneusboksin tilaamisesta, mutta haudannut haaveeni vakavan MIT-allergiani ja erityisen herkän ihoni vuoksi. En ole halunnut kokea pettymyksiä sopimattomien tuotteiden vuoksi, enkä toisaalta myöskään maksaa mistään turhasta. Nyt kuitenkin tarjoutui tilaisuus päästä kokeilemaan Goodieboxia ja tähän tartuinkin innolla. Ja hyvä, että tartuin, sillä yllätyin boksin sisällöstä ihan totaalisesti!
Sain kokeiltavakseni helmikuun boksin, jonka teemana oli Energize. Ihan ensimmäisenä rakastuin jo Goodieboksin laadukkaaseen ja kauniiseen pakkaukseen. Katseenkestävässä jämäkässä pahviboksissa on ulosvedettävä laatikko ja se sopii mainiosti jos jonkinlaiseen säilytykseen. Minulla tämä päätyi luomivärien säilytykseen, ja aika ihanahan tämä olisi vaikkapa myös lahjalaatikkona! Ehdottomasti lisäpointseja siis uudelleen hyödynnettävästä boksista, ja myös siitä, että pakkausmateriaaleja ei oltu suotta tuhlailtu. Kaunis vaaleanpunainen paperi suojasi hyvin tuotteita, ilman ylimääräisiä muoveja ja paperisilppuja.
Yllätyksekseni tämä boksi sisälsi viisi täysikokoista tuotetta! Olin varautunut aiemman mielikuvani perusteella siihen, että tuotteiden joukossa saattaisi olla testereitä ja muuta ylimääräistä sälää. Toinen yllätykseni oli se, että kaikki tuotemerkit olivat minulle entuudestaan tuntemattomia ja vaikuttivat tosi mielenkiintoisilta. Olin hyvin vaikuttunut jo heti boksi avatessani. Tässähän ihan oikeasti tulee rahalle vastinetta, nämä tuotteet olivat arvoltaan n.100€!

Boksi sisälsi seuraavat tuotteet:

Starskin Glowstar Foaming Peeling Puff - Tämä on ihoa kuoriva ja hoitava sieni, jota voi käyttää muutaman kerran. Odotan innolla tämän kokeilemista, en ole koskaan testannut mitään tälläista. Jännää päästä kokeilemaan!

Dr Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping mask - Palauttava ja hoitava vegaaninen yönaamio. Olen käyttänyt tätä nyt kotosalla ihan päivisin, koska yönaamioksi tämä ei ole minulle riittävän kosteuttava, mutta nopeasti imeytyvänä menee hyvin päivänaamionakin.

Mudmasky Aftermask Vitamin Serum - Ihoa heleyttävä ja uudistava merileväseerumi! Luulin ensin että tämä on naamio, mutta tämä onkin seerumi. Vaikuttaa todella kiinnostavalta, sellainen tuote, johon en varmaan koskaan olisi tarttunut ilman tätä boksia. Avaan tämän pian, kunhan joku edellisistä seerumeista loppuu. Uskon, että tästä tulee suosikki, koska rakastan kaikkia seerumeita.

Naobay Protective Conditioner - Luonnonmukainen, suojaava ja ravitseva hoitoaine talvihiuksille. Olen suhtautunut vähän epäilevästi luonnonkosmetiikan hiustuotteisiin, koska oma hiukseni on hyvin kuiva ja käsitelty, mutta tämä tuote sai heti mielikuvaani muuttumaan. Käytän tätä naamion tapaan pitkällä vaikutusajalla saunassa, ja hiukseni ovat aivan ihanan pehmeät tämän jälkeen.

Essentials by Goodiebox Face mist - Puuvillasiemen- ja puuvillakukkauutetta sisältävä virkistävä kasvosuihke. Tälläistakaan tuotetta en ole koskaan kokeillut, ja nyt vasta ymmärsin kuinka paljon tätä tarvitsenkaan. Todella kuiva ihoni kaipaa jo päivän aikana lisäkosteutusta ja etenkin pitkään koneella istuessa on ihana tauolla suihkauttaa tätä kasvoille virkistykseksi!

En edes tiennyt, että Goodieboksilla on omiakin tuotteita! Tämä ihanan raikas, lähes tuoksuton Cotton Cloud Face Mist kipusi kyllä omaksi suosikikseni tämän boksin sisällöstä. Kiinnostaisi myös tietää, millaisia muita tuotteita sarjaan kuuluu :)

Kaiken kaikkiaan olin todella tyytyväinen tämän Goodieboksin laadukkaaseen ja kiinnostavaan sisältöön. Kaikki tuotteet osuivat kyllä minulle ihan suoraan maaliin, ja kaikki jäävät todellakin käyttöön itselleni, juuri siis sitä, mitä olen kauneusboksiltani toivonut! Tämän kokeilun jälkeen harkitsen Goodieboxin tilaamista ihan tosissani, tämä olisi ehdottomasti minun boksini.
Oletko sinä tilannut jotain kauneusboksia? Tai onko Goodiebox jo tuttu?

Boksin voit tilata itsellesi hintaan 24,95€/kk. (ei sitoutumisaikaa)
Lisää Goodieboxista pääset lukemaan *täältä*

#yourselfishness
Goodiebox ei olekaan ihan mikä tahansa boksi, vaan sen agendana on itsensä etusijalle laittaminen ja onnellisuus. Näinä aikoina itsestä huolehtiminen onkin ihan erityisen tärkeää. <3

*Goodieboxin pääset tilaamaan täältä!*

Tsekkaa sivuilta myös upea tervetuliaislahjasi!*Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty*