Kaupallinen yhteistyö: Lehtitarjoukset.com

Muistatte varmaan, että lempihommaani joulunalusaikaan ei todellakaan ole ruuhkaisissa kaupoissa hikisenä pyöriminen ja siksi tilaankin usein suurimman osan lahjoista netin kautta. Nyt silmiini osui eräs hyvä lehtitarjous, ja klikkailin tutkimaan lehtitarjouksia enemmänkin Lehtitarjoukset.comiin. Tajusin, että lehtitilaushan on ihan loistava joululahjaidea! Lehtiä lukevat kaikki, ja laajasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle sopivaa luettavaa. Odotan niin sitä aikaa, kun ehdin taas itsekin käpertyä sohvan nurkkaan jonkun ihanan ja inspiroivan lehden kanssa. 
Omat lehtivalintani olisivat varmasti Image, Deko, Gloria ja Kauneus ja terveys. Voi miten tekisikin just nyt mieli uppoutua Imagen loistaviin henkilöjuttuihin ja mielenkiintoisiin reportaaseihin tylsien kurssikirjojen sijaan!
Ja tosiaan, miten hyvä lahjaidea lehtitilaus onkaan! Äiti ilahtuisi varmasti mistä tahansa askartelulehdestä, sisustuslehdestä, ruokalehdestä ja kyllähän sitä Seiskaakin kaikki lukevat, vaikkeivat tunnustaisikaan :) Herkkusuuna äiti saisi uusia ideoita keittiöön Glorian ruoka ja viini, Maku tai Leivotaan-lehdistä. Löytyypä valikoimasta Gluteeniton leivonta -lehtikin!
Miehiseen makuun voisivat olla vaikkapa Tekniikan maailma, Tiede, Erä tai Tee itse -lehdet.
6-vuotiaalle kummitytölleni sopivia lehtiä olisivat ainakin Aku Ankka, Prinsessa, Muumi ja Pets-lehdet. Lehtitilaus lahjana ilahduttaisi varmasti pidempään kuin lelut, jotka usein unohtuvat pian muiden tieltä.

Lehtitarjoukset.com sivustolta löytyy kaikki parhaat lehtitarjoukset tilaajalahjoineen ja onpa valikoimassa e-kirjapalveluiden tilausmahdollisuuskin! Pohdiskelin itse myös mahdollisuutta tilata jokin lehti englanniksi tai ruotsiksi, sehän olisi mukava tapa ylläpitää kielitaitoa. Ja mikä parasta, Lehtitarjoukset.comista lehdet saa tilattua lahjaksi suoraan netistä, ilman että tarvitsee olla kenenkään tönittävänä jouluruuhkassa, ja se on huippujuttu se!

Tuleeko sinun luettua paperisia lehtiä, vai luetko lehtiä mielummin sähköisenä? Minkä lehden tilauksen sinä haluaisit saada joululahjaksi?