*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Mulla on ollut tapana listata tänne blogin puolelle joululahjatoivomuksia vinkiksi sukulaisille ja muille, jotka minulle haluavat jouluna lahjalla ilahduttaa. Aika monta lahjaa olen itse jo käynyt sovittamassa pukinkonttiin (kuten kylpytakin ja päheät talvilenkkarit, jeijjj!), mutta tässäpä vielä ideaa niille jotka sitä kaipaavat. Tässä siis toivomuksia tälle vuodelle ja vinkkejä ostopaikoista. Vielä ehtii tilata lahjoja verkkokaupoistakin!
Astiatoiveita mulla taitaa olla joka vuosi. Nyt olisi tarvetta kahdelle puuterinväriselle isolle syvälle Teema-lautaselle. Näitähän löytyy monesta paikasta, ihan Prismastakin.

Mun hullaantuminen ihonhoitoon ja kosmetiikkaan jatkuu entistä vahvempana! Varminta on ostaa mulle lahjaksi iholle jätettäviä kosmetiikkatuotteita, koska ne eivät voi sisältää metyyli-isotiatsolinonia, jolle olen allerginen (shampoossa ja saippuoissa ym. tätä ainetta yleisemmin käytetään). Korealainen kosmetiikka kiinnostaa erityisesti ja mieluisia tuotteita löytyy varmasti ainakin merkeiltä Huxley, TonyMoly, Klairs, HolikaHolika, Bybi, Whamisa, It's Skin, Skin79, Evolve ja The Ordinary. Esimerkiksi Huxley on sellainen takuuvarma, koska tykkään ihan kaikista merkin tuotteista!
Erityisesti tarpeen olisivat juuri nyt silmänympärysvoide ja kosteusvoide kasvoille. Toiveita voisivat olla vaikkapa Huxleyn Glow awakening -voide, Huxleyn Oil Essence; Essence-like, Oil-like, BYBIn Mega mist, It's Skin Collagen Nutrition Eye Cream ja Evolve Hyaluronic Eye Complex - Silmänympärysseerumi. Nämä ja muita kosmetiikkaihanuuksia löytyvät ainakin kaupoista: Lyko, Feelunique, Nordicfeel, Hyvinvoinnin.fi, Kicks, Jolie ja TwistBe.

Jokaisen ihonhoitonörtin toivelahja muuten on TwistBe:n Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus, joka kuulostaa aivan huipulta. Aion tuon ostaa itsekin jossain vaiheessa, kunhan opiskelukiireet vähän hellittävät.
Meikeistä ehdottomasti himotuslistalla on Smashit cosmeticsin upea glitteripaletti.
Meikkipakki kaipaisi muutamaa sivellintä; Luxien kynäsivellin ja Real Techniques Concealer brush tulisivat tarpeeseen.

Tonttu paljasti, että pukinkontista löytyy Moroccanoilin shampoo ja hoitoaine, mutta sarjan hiusnaamio olisi hiuksille myös aivan ihana!


Kirjatoivomuksiakin mulla on joka vuosi, tänä vuonna toivoisin kirjat Älä ruoki sisäistä apinaasi,
Sadan vuoden unet ja Pieni pahan mielen kirja. Nämä ja muutkin parhaat kirjat löytää varmasti Adlibrikseltä, jota itse suosin aina kirjojen ostopaikkana.

Seinfeld DVD-kokoelmasta puuttuvat (edelleen!!) kaudet 5, 8 ja 9. Nämä löytyvät vaikkapa Discshopista.

Mieluisia pehmeitä paketteja löytynee ainakin Stadiumista ja Sportamoresta. Adidaksen hupparit ja housut on aina varma valinta :)

Olen joka vuosi saanut myös ihania lahjakortteja lahjaksi! Tänäkin vuonna minua ilahduttavat erilaiset hemmotteluhoidot, kampaamolahjakortti uuteen vakkaripaikkaani Biancaan, ja edelleen elän sushilla :) Ihan uutena toiveena voisi olla AaltoAlvarin lahjakortti, uimaan pitäisi kyllä päästä pitkästä aikaa!

Perinteisten joulukarkkien ja suklaiden kanssa tuppaa käymään vähän joka vuosi niin, että ne jää syömättä. Suklaat kannattanee siis jättää ostamatta.
Karkin sijaan vaikkapa hyvä tummapaahtoinen kahvi on kiva yllätys :)


Joko sinä olet kirjoittanut pukille? Mitä sinun toivelistalta löytyy tänä vuonna?


*Postaus sisältää mainoslinkkejä*