Olen nähnyt viime aikoina muutamissa blogeissa hauskan googletteluaiheisen postauksen. Aloinpa itsekin pohtia, että mitähän kaikkea sitä onkaan tullut haeskelleeksi. Listataampa viimeisimmät haut!

Lidl - Lidlin sivuille poikkesin, koska näin telkkarissa mainoksen myyntiin tulevista collegemekoista. Kävin kurkkaamassa mitä värejä mekoista löytyy. Pakko saada!

Akryylimaalaus tekniikat - Maalaushommeleita haeskelin, koska maalausinto olisi taas kova. Voi kun olisi aikaa!

Cindefuckingrella - Näin tutullani aivan ihanan paidan jossa tämä teksti oli ja paita löytyikin lopulta Zalandolta. Hinta vaan on niin suolainen, etten kyllä ikinä tuota raaski ostaa :(

Vaajakosken Hyvinvointipalvelut - Pään kääntäminen bussin ikkunasta katsomiseksi sai aikaan niin järkyttävän huimauksen, että tarrasin akuutisti puhelimeen ja varasin ensimmäisen vapaan ajan hierontaan kaverilleni Satulle.

Paviljonki - Tsekkasin osuuko isoja messuja samalle viikonlopulle, kun on suunnitteilla vertaisporukan kokoontuminen Jyväskylässä. Ei hätää, ei pitäisi olla mitään isompaa silloin.

moodle jyu - Kyllä. Lukukausi on pyörähtänyt käyntiin ja jouduin klikkailemaan auki maanantain lintsatun kansainvälisen markkinoinnin luennon diat. 

jyu kirjasto - Samoissa hommissa yliopiston kirjastonkin sivuilla. Sain jopa haettua pari kurssikirjaa lainaan. Siinä ne viikon tehtävät olikin, luennolle en tänäänkään jaksanut mennä.

eteenpäin - Piti googlettaa eteenpäin sanan virallinen kirjoitusasu. Tämän sanaparin voi kirjoittaa joko yhteen tai erikseen.

Mennä, meni, mennyt - Jenny Erpenbeckin teos, jota on viime aikoina kehuttu kirjaryhmissä. Pikaisella vilauksella ei vaikuttanut sellaiselta kirjalta, johon itse tarttuisin. Kertokaa toki jos kannattaisi?

ensitreffit alttarilla parit - Eilen piti googlettaa ensitreffit parien iät.

Aika paljon sitä ehtii guuglailemaan noin vuorokaudessa. Aika arkisia juttuja tällä kertaa :)
Mitä hakuja sinä olet tehnyt viimeksi?
Ja kuvasta tuli mieleen, kuinka monta välilehteä sulla on yleesä auki puhelimen selaimessa? Mulla näköjään aika monta!