Hei, olettekos ihmetelleet mitä oikein olen puuhaillut viime päivinä. Blogissa on näyttänyt välillä kummalliselta ja sisällöistä on saattanut löytyä toimimattomia osasia. Nyt kuitenkin projekti on loppusuoralla ja puuhailujen tulokset alkavat nyt näkyä lopullisena. Littlebigthings on saanut ihan uuden ulkoasun, vihdoin!

Olen pyrkinyt tekemään muutoksia ennen kaikkea käyttäjäystävällisyyden näkökulmasta, jotta teidän olisi helppoa ja nopeaa löytää haluamme mahdollisimman mukavasti. Toki myös ulkoasu on niin itsellenikin kuin teillekin tärkeää. Tiedän, että vanhasta pohjasta tykättiin ja näiden seitsemän vuoden aikana se on varmasti monelle jäänyt mieleen, mutta nyt oli muutoksen ja uudistumisen aika. Kommenttikenttä löytyy nyt postauksen lopusta, kommentteihin pystyn myös vastaamaan yksitellen, blogin kuvat ovat isompia, fontti luettavampaa ja kaikki turha layoutista on poistettu. Hakukenttä löytyy blogin yläpalkista ja sieltä voit hakea hakusanalla mitä tahansa sisältöä blogin arkistosta.

Itse olen ulkoasuun tosi tyytyväinen, täällä näyttää nyt omalta ja tuntuu jo kotoisalta! Toivottavasti olen hoksannut myös korjata kaiken käytettäyyteen liittyvän. 

Mutta nyt on teidän vuoro; kertokaahan te, miltä näyttää, miten toimii? Löysitkö jotain mikä on minulta jäänyt huomaamatta, jotain joka haittaa käytettävyyttä, tai jotain mitä tekisit toisin? Mikä on mielestäsi paras parannus entiseen pohjaan verrattuna? Samalla voit kertoa, jos sinulla on tulevaisuuden varalle myös ehdotuksia blogin sisältöön liittyen, kuulen ajatuksianne ja toiveitanne tosi mielelläni!