Nappasin Kuiskauksia -blogista hauskan kauneusaiheisen haasteen. Paitsi että tykkään haasteista, on myös kosmetiikka tunnetusti lähellä sydäntäni. Kaikinpuolin kiva haaste siis. Vinkkaa jos innostut tekemään saman, muiden vastauksiakin on kiva lukea!

1. Varhaisin meikkimuistosi
Muistan omineeni meikkejä äitin meikkipussista itselleni jo melkoisen nuorena. Olisikohan kuitenkin ihan eka ikioma meikkini ollut varmaan joskus ekaluokalla saamani sininen(!) huulipuna :D Muistan saaneeni meikkejä jo nuorena ja minä olin se joka aina meikkasi muut ala-asteen discoon, hih :)

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?
Multa ei kyllä useinkaan löydy meikkejä käsilaukusta. Juhliin ja sen sellaisiin menoihin pakkaan toki meikinkorjailutuotteet mukaan, mutta arkena meikkaan kotona, ja maksimissaan huultenrajauskynä ja huulipuna saattaa kassista löytyä.

3. Lempituoksusi
No kaikki maailman tuoksut! Musta on tullut ihan hirmuinen tuoksuaddikti vanhemmiten, vaikka ehkä tällä migreenillä pitäisi niitä enemmänkin vältellä. Rakkauteni Escadan kesätuoksuihin on vielä tuoretta, mutta jo hyvin syvää ja pysyvää.

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi
Ihon kosteutus. Röyhistelin pikkuisen rintaani kun kosmetologi sanoi juuri toissapäivänä, että minulla on hyvä iho (tarkoitti varmaan ikäisekseni). Rasvaan, öljyän, kuorin ja käytän naamioita ahkerasti. Silmänympäryksiäni olen hellästi hoivannut kaksikymppisestä asti :)

5. Uusin kosmetiikkalöytösi
Ekopharman Tyrni-linjan anti-age silmänympärysvoide on ensimmäinen luonnonkosmetiikan sy-voide joka minulla on ollut ja tällä aion jatkaakin. Aivan ihana tuote!

6. Ikimuistoisin virheostoksesi
Virheostoksesta tulee tällä hetkellä mieleen vain ja ainoastaan muutaman viikon takainen #greyhair katastrofi. Se palautuu mieleen oikeastaan joka kerta peiliin katsoessa. Tämän tapauksen (ja sen asiakaspalvelun kanssa käydyn jälkipuinnin) myötä asetin Lorealin tuotteineen syvälle boikottiin.

7. Meikkivoiteella vai ilman
Aina kun meikkaan niin meikkivoiteella. Käytän oikeastaan perinteisen meikkivoiteen sijaan Bare Mineralsin mineraalipohjaa. Jos minulla on meikitön päivä, silloin ei naamassa ole muuta kuin voiteet.

8. Eyeliner vai kajal
Kumpikin! Käytän eyelineria yläluomella ja kajalia alaluomella ja ripsirajassa. Mutta jos valita pitäisi jompi kumpi niin eihän mun signaturemeikki olisi mitään ilman eyelineria.

9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen
Jos tästä nyt jätetään pois ihan hygieniatuotteet ja mietitään vaan meikkejä, niin kyllä se must-tuote olisi varmasti ripsiväri, meikkipohjan tullessa hyvänä kakkosena.

10. Tuote, jota haluaisit kokeilla
Voih, niitä on paljon! Ekopharmalta haluaisin kokeilla ainakin kasvovoiteen, Escadan kesätuoksu on tietenkin hankintalistalla, etsinnässä on myös hyvä peitetuote (silmänalusille ja muille värivirheille) mineraalimeikkinä. Sellaisesta jos on hyvää tuotetta vinkata niin kuulen mielelläni!

Mitä tuotetta sinä haluaisit kokeilla?