Ihanan talvinen kuva vielä maaliskuulle! Tämän vuoden sarjassa onkin ollut monta lumikuvaa, toisin kuin joinain vuosina. No, tuo tiistaina kuvattu lumipeite oli aika hentoinen ja lumikerroksen alta paljastuikin sitten ihan järkyttävä jäätikkö. Onneksi ei tarvinnut lähteä mihinkään tiistaina kävellen.

Hetkeä myöhemmin tuo piha näytti nimittäin tältä. Joku oli sitten vetänyt oikein nelinkertaiset scorpiot siihen. Lieköhän vielä omin jaloin päässyt lähtemään matkaa jatkamaan :O Luojan kiitos se en ollut minä ja nivelrikkoiset polveni!

Se olis kuulkaa 3 kuvaa vailla juhannus, nopeasti se on tämä aika vilahtanut! Joko siellä ollaan keväisissä fiiliksissä? 

Minä täällä kärsin paitsi pian kuukauden kestäneestä migreeniputkesta, myös järkyistä allergiaoireista ja ilmeisesti oon saanut jonkun hemmetin (mies?)flunssankin vielä tähän päälle. Tuntuu että kuolema korjaa pian :P Mutta jospa tämä tästä; yritän aktivoitua täälläkin sen mukaan kun vointi taas (toivottavasti joskus) hiukan kohenee!

Ja hei, oli mulla kysymyskin vielä; suosikkimuokkausohjelmani Picmonkey vaatii nykyisin rekisteröitymisen ja on muuttanut ehtojaan, joten tarvitsisi löytää uusi kuvien muokkausväline ja ohjelma kollaasien tekemiseen, opiskelijabudjetilla toki. 
Mitä suosittelet, tai mitä itse käytät?