Satu toivottaa kaikki tervetulleeksi hierontaan!
Tulinpa nopeasti vinkkaamaan teillekin; kävin nimittäin ihanassa hieronnassa torstaina. Niskani ja hartiaseutuni ovat jo pidemmän aikaa huutaneet kirjaimellisesti hoosiannaa koska en ole käynyt fysikaalisessa yli vuoteen. Kaverini Satu opiskelee hierojaksi ja aloitti juuri työharjoittelun Vaajakosken Hyvinvointipalveluilla ja päätin pitkästä aikaa lötkähtää hierottavaksi ihanaisen Satun käsittelyyn ja ai että se olikin hyvä idea! Kokolailla taisi olla emäntä jumissa niskan ja hartioiden lisäksikin ja ah miten autuas olo onkaan ollut muutaman päivän jumein availun jälkeen.

Satulle voi varata aikoja Vaajakoskelle vielä 8.3. saakka ja mikä parasta Satu tekee kaikki hieronnat harjoittelijahinnoin -50% listahinnasta. Passaa siis hyvin meille opiskelijoillekin :) Itse olenkin menossa jo heti ensi viikolla uudestaan nauttimaan. Aikoja voi varata puhelimitse p. 040 721 7477 tai paikan päältä. Hyvä päivä käväistä paikan päällä Vaajakosken Hyvinvointipalveluilla on muuten 24.2. jolloin siellä vietetään hyvinvointipäivää. Silloin ohjelmassa on ilmaisia pikahoitoja, erilaisia mittauksia, arvontaa ja tarjoilua. Minä ajattelin ainakin käydä mittauttamassa kolesteroliarvoni.

Ajattelen että opiskelijabudjetistakin pystyy nipistämään itsensä hemmotteluun silloin tällöin, panostus itseen kannattaa aina :)