Ällösöpöä synttäripäivää!
Kyllä se vaan tuo aika suhaa vauhdilla eteenpäin! Tämä blogini, rakas hengentuotteeni ja korvaamaton avautumiskanavani on kuulkaa jo tullut kunnioitettavaan viiden vuoden ikään! On tultu melkoisen pitkä matka siitä kun julkaisin ensimmäisen nolon postaukseni ja meni pitkä pitkä aika ennen kuin sitä luki kukaan muu itseni lisäksi. Paljon on vettä virrannut Vaajavirrassa senkin jälkeen kun ihan ihka ensimmäinen lukijani klikkasi itsensä seuraajakseni. 
Kuitenkin ihan yhtä paljon minä edelleen pakahdun onnesta jokaikisestä käynnistä, kommentista ja seuraajasta. Ihan yhtä siistiä tämä on, ja varmasti vielä siistimpääkin. Olen ihan hillittömän onnellinen jokaisesta teistä siellä ruudun toisella puolella, jokaisesta lukijasta ja jokaisesta upeasta kollegasta johon olen saanut vuosien varrella tutustua. 
Kiitos, olette ihania <3

Mutta kyllähän synttärit nyt ansaitsevat jotain spesiaalia, mitä se sinun mielestäsi voisi olla? Mitä toivoisit? Toivepostauksia, postaustoiveita, arvontaa, vanhojen muistelua, kreisibailausta, kysymyspostausta, paljastuksia, joku kokonaan uusi aihepiiri...? 
Kertokaahan, nyt saa toivoa! :) 
Hyviä ideoita palkitaan!