Heippahei!
Me bloggaajat olemme taas kolunneet läpi kaappejemme aarteita ja on tulevana lauantaina on aika treffata jälleen blogikirppiksen merkeissä!

Tällä kertaa blogikirppis järkätään yhteistyössä aikuislukion kanssa, Harjulla aikuislukion tiloissa, osoitteessa Sepänkatu 3. Minullehan aikuislukio on tuttu paikka, kirjoitinhan ylioppilaaksi toissa keväänä juurikin Jyväskylän Aikuislukiosta. Haluaisitko sinä ehkä jatkaa joskus kesken jääneitä lukio-opintoja, onko sinun unelmasi hankkia valkolakki tai kiinnostaako vain jonkin yksittäisen uuden aineen opiskelu?

Jyväskylän aikuislukio on monien mahdollisuuksien koulu kaikille aikuisille: voit keskittyä yhteen aineeseen tai opiskella koko lukion oppimäärän. Ammattitaitoisten opettajien johdolla voit opiskella joko oppitunneille osallistuen tai verkkokursseilla. Yhden aineen oppitunteja on kaksi kertaa viikossa; useampaa ainetta opiskellessa oppitunteja on maanantaista torstaihin. Verkkokursseilla voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Aikuislukiossa opiskelu joustaa elämäntilanteesi mukaan, mutta on aina tavoitteellista ja siksi tehokasta. Tutustu Jyväskylän aikuislukion opetustarjontaan www.jao.fi/aikuislukio

Voin itse antaa lämpimän suosituksen Jyväskylän aikuislukiolle ja tämän myötä laitankin kiitoksia ja terveisiä kaikille ihanille opettajille, toivottavasti nähdään lauantaina! Aikuislukio esittäytyy blogikirppiksen yhteydessä, jossa voit kuulla lisää opiskelusta. Toki minuakin saa paikalla hihasta nykästä, kerron mielelläni omia kokemuksianikin.

Ei muuta kuin sankoin joukoin tekemään hyviä löytöjä blogikirppikselle! Paikalla pääsee herkuttelemaan myös kahvion antimilla :)
Tervetuloa!

Blogikirppis, aikuislukio
la 1.10. klo 12-15
Sepänkatu 3, Jyväskylä

Mukana blogikirppiksellä ovat seuraavat blogit:
Valkoisen vuoren rinteillä, http://valkoinenvuori.blogspot.fi/