Loppuneiden tuotteiden raportit laahaavat nyt hieman jälkijunassa, sillä nyt esillä on vasta tammikuun loppuneet purkit. Tammikuun loppuneet ovatkin hauskasti väärikoodatut :) Näiden kolmen tuotteen lisäksi muutama puteli joutui pois käytöstä PHMB-löydösten vuoksi.

Nivean Gentle Eye Make-up Remover on ihan ykkössuosikkini tällä hetkellä, löytöjen löytö voisin sanoa. Poistaa jämäkämmänkin meikin ja rajaukset silmistä todella hyvin ja on silti hellävarainen eikä kirvele tai kutita herkkiäkään silmiä. Tässä tuotteessa todella on hinta-laatusuhde kohdillaan, voisi melkein sanoa tämän olevan liiankin halpa. Usein tarjouksessa tätä nimittäin saa neljällä eurolla kaksi purkkia! Ostaisinko uudestaan: KYLLÄ TODELLAKIN, ja olen jo ostanutkin!

RFSUn Easy Shavin' geelin sain taannoin Indiedaysin tapahtumasta kokeiluun. Ja kyllähän tämä oli ihan ok. Ostaisinko uudestaan: Ehkä, jos ei parempaa vaihtoehtoa olisi.

Yotuel Classic hammastahnan matkakoko on ollut minulla reissutahnana. Classic on nimensä mukaisesti hyvin klassinen perustahna, pesee hyvin ja maistuu raikkaalta. Muiden Yotuel hammastahnojen tapaan tämäkään ei vaahtoa. Ostaisinko uudestaan: Tykkään vaihdella hammastahnojakin, joten kyllä ostaisin, vaikka tällä hetkellä aktiivisemmassa käytössä onkin ollut valkoinen Yotuel.


Sitten nämä hävitetyt PHMB:tä sisältävät tuotteet. 
Garnierin misellivedestä tykkäsin todella paljon mutta olen löytänyt sille nyt hyvän (ja edullisemman) korvaajan Nivean kuivan ihon misellivedestä. Garnierin kasvovesi oli jo vanhakin, joten jouti roskiin jo senkin takia. Neo-Amisept on niin ikään jo aika vanha ja tämä vanha sisälsi tosiaan PHMB:tä, uudistettu sisältö kuulemani mukaan ei sitä enää sisällä. Nämä purkit löytyivät het ensisilmäyksellä, koko monen sadan purkin varastoani en ole ratsannut läpi, mutta tsekkailen sitä mukaan kun tuotteita käytän tai uusia ostan :) 

Olen jo jonkin aikaa epäillyt kärsiväni jostakin allergiasta jota käyttämäni kosmetiikka tai jokin puhdistusaine sisältää. Pitäisi rueta kiinnittämään huomiota enemmän näihinkin. Käsi-ihottumani nimittäin on ollut pahana jo varmaan kuusi vuotta, eikä parane millään. Joku kai sen tuonkin aiheuttaa, tiedä sitten mikä, vai onko se sitten tämä alituinen stressi :/