Empä muista milloin viimeksi olisin käväissyt rakennusmessuilla, mutta tänä vuonnapa ajattelin mennä kurkkaamaan tarjontaa. Rakentaminen ei itselleni suinkaan ole ajankohtaista, mutta  Jyväskylän rakennusmessut ovatkin paitsi rakentamisen, myös remontoinnin ja kodin sisustamisen erikoismessut. Mukana messuilla on myös vapaa-ajan asuminen ja piha. Oman asunnon rempasta alkaa olla jo 9 vuotta aikaa ja pientä pintaremontin tarvetta olisi vähän siellä sun täällä. Lottovoittoa odottelen kovasti jotta keittiö- ja kylppäriremontin pystyisin toteuttamaan. Myös vinkit ja ideat mökin remonttiin ja pihan laittoon tulevat tarpeeseen.

Teetkö talon perustuksia, uusitko keittiötä, mietitkö olohuoneen seinän väriä tai pihan istutuksia? Jyväskylän Rakennusmessuilta saat paljon hyödyllistä tietoa tietoiskuista ja oheisohjelmista, joita on tarjolla pitkin viikonloppua.
Huvila ja Huussi –ohjelmasta tuttu maisemasuunnittelija Eva Wuite kertoo viikonloppuna arvokkaita vinkkejä pihasuunnitteluun.
”Kauppaneuvos” Jethro Rostedt antaa joka päivä ohjeita asuntomarkkinoista sekä asuntosijoittamisesta.
Messuemäntänä koko tapahtuman ajan toimii TV:stä tuttu sisustustoimittaja Hanna Sumari.
Tarjolla on paljon muitakin mielenkiintoisia puheenvuoroja, 
kaikki aikataulut löydät tästä.

MESSUT OVAT AVOINNA
pe 18.3. klo 10-17
la 19.3. klo 10-17
su 20.3. klo 10-17


Itse odotan messuja jo ihan intona. Mutta mikä parasta saan arpoa lukijoidenikin kesken lippuja messuille! Pikaisen arvonnan palkintoina on kaksi kahden hengen lippupakettia (yhden paketin arvo 28€). Arvontaan osallistuaksesi kerro kommentissasi mikä sinua Rakennusmessuilla eniten kiinnostaa. Jätä myös toimiva sähköpostiosoitteesi kommenttiin.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy torstaina 10.3. klo 13.00
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Kannattaa klikkailla myös tykkäämään Rakennusmessujen facebook-sivusta. Näin saat tuoreimmat vinkit heti.