Lupasin kertoa vielä mitä ihanuuksia joulupukin tuomista paketeista kuoriutuikaan. Sen enemmittä plörinöittä, tälläisiä:

Tanssi-mukeja, kuten olin toivonutkin. Pukki oli itse ihastunut noihin Tanssi-lautasiin ja miettinyt miten hyvin ne sopisivat yhdistettäväksi mun valkoisen ja mustan Teeman kanssa, ja toden totta, nuo sopivat meille ihan täydellisesti! Näitä täytyy kyllä nyt hommata lisääkin.

Teema-lautasiin sain tarvittavat täydennykset ja Piilopaikka-mukit täydentyivät toteemi-kuosisilla mukeilla.

Ja voi että! Pukki oli kuullut mattimyöhäisenkin toiveeni Hobstar-laseista. Nämä on ihanat! <3

Nikkari-Tiialle monitoimityökalu DIY-projekteihin, uusi kakkukupu entisen rikkimenneen tilalle ja muutama lahjakortti; Sokokselle ja Minetti jätskibaariin.

Himoitsemani kyltti. Tälle on eteisessä jo paikka valmiina!

Kirjoja, ihanaa! Viiniopas, Laura Lindstedin Finlandia-palkittu Oneiron, sekä Gluteenittomat pastat, pizzat ja piirakat, nams! Lisäksi mosaiikkiväritystehtäviä-kirja johon olen ihan koukussa!

Liikuntarintamalle tulikin paljon uutta ja tarpeellista: Gymstickin rolleri lihashuoltoon sekä uusi jumppamatto.

Kunnolliset urheilurintsikat, ihka ensimmäiset Shock Absorberini! Pari treenitoppia ja Danskinin New York Ballet paita balettiin. Lisäksi mustat farkut (jotka btw olivat HM lasten osastolta ja kokoa 152cm, WTF??).

Tässä iässä yksi tärkeimmistä toiveistani oli uusi verenpainemittari ja sehän toteutui! Lisäksi pienet hopeiset nappikorvikset, nekin juuri kuten olin toivonutkin.

Herkkusissakin oli toiveitani kuultu: sain paria erilaista teetä ja namuja joita pystyn syömään :)

Kyllä oli pukki tarkkaan lukenut toivelistaani. Olen niin onnellinen. Aivan ihania ja tarpeellisia lahjoja, kiitos rakkaat <3