Tuleeko jo joulu korvista ja katse on käännetty kohti kevättä? 
No täällä ei :)
Olen ollut koko alkukuun migreenissä ja myös joulukuun alussa (seriously!) alkanut flunssa ei ota talttuakseen, joten joulun poisraivaamiseen ei yksinkertaisesti vaan ole ollut voimia. Joulu jatkuu meillä niin kauan kunnes kunto vähän paranee.

Sen sijaan että kirjoittaisin tähän kaikki mielessäni risteilevät kirosanat, kerronkin teille millainen oli mun joulunvietto :)
Aattoaamu alkoi joulupuurolla iskän luona. Voi kuinka paljon voikaan rakastaa riisipuuroa, kanelilla, sokerilla ja maidolla, nam!

Sitten ajelimme siskon perheen kanssa mummolaan. Mummon joulun laittaminen oli tänä vuonna vähän hankalaa ja tapahtui pyörätuolista käsin mummon murrettua nilkkansa loppuvuodesta. Tällä kertaa äiti laittelikin jouluruuan mummon luona jonne me kaikki kokoonnuimme.

Mummon luota ajelimme jättämään kynttiläterveisiä läheisille. Kerrankin olimme ajoissa liikkeellä ja osuimme hautuumaallekin valoisan aikaan. Kaunista siellä oli silti, vaikkakin lumi olisi tehnyt maisemasta vielä kauniimman.

Haudoilta hyppäsinkin iskän porukan mukaan ja kävimme moikkaamassa tätin perhettä. Pienen hajonnut käsijarru ja hinausauto-episodin jälkeen pääsimme jatkamaan joulunviettoa ja sitten olikin aika taas syödä ja illemmalla oli pakettien vuoro. Perinteiseen tapaan iskä toimi lahjojenjakajatonttuna :) Jäin yöksi iskän luokse vanhaan huoneeseeni ja aamulla pirteänä ylös.

Joulupäivänä siskon porukka saapui iskän luo syömään.

Jälkkäri oli herkuinta ikinä! Puolukka-jogurttijäädykettä ja valkosuklaakinuskia, slurppps! Tähän voisin laitella reseptiä vielä myöhemmin. 

Sitten olikin taas siirtymisen aika, äiti tuli hakemaan minut maalle. Jossa tietenkin odotti lisää paketteja ja ruokaa! :) Pari yötä viihdyinkin sitten maalla syöden ja syöden ja syöden...

Gigoa vähän ujostutti valokuvattavana oleminen.

Melkoista reissaamista nämä mun joulut, mutta ihania. Tärkeintä on olla perheen kanssa, kaikki yhdessä <3 Lupaan vielä härnätä joulujutuilla sen verran, että alkuviikosta näytän mitä ihanuuksia noista paketeista mulle kuoriutuikaan! Oli kyllä ollut taas pukki tarkkana toivelistan kanssa :)