Voi katsokaas mihin söpöläiseen törmäsin surffaillessani verkkokaupoissa! Vaikka en muumimukeja varsinaisesti keräilekään, tietyt mukit, usein juuri vaaleanpunaiset, herättävät suuresti ihastusta. Nopeasti selvisi, ettei tämä olekaan ihan mikä tahansa muki, vaan Håll Sverige Rent -muumimuki, jonka Arabia on valmistanut yhteistyössä ruotsalaisen paremman ympäristön puolesta toimivan Håll Sverige Rent -säätiön kanssa.

Tänä vuonna säätiön kampanjan tavoitteena on lisätä lasten tietämystä ympäristöstä ja sen suojelusta leikin avulla. Tukeakseen tätä kampanjaa Arabia lahjoittaa 15 kruunua jokaisesta myydystä mukista HSR-säätiölle. Muki on myynnissä vain rajoitetun ajan, ja sitä voi ostaa ainoastaan ruotsalaisten jälleenmyyjien kautta. Verkkokauppa Scandinavian Designcenter on näiden tuotteiden jälleenmyyjä.

Kampanjaan kuuluu muitakin ihania tuotteita. Kaikki HSR-tuotteet löytyvät tästä. Itse iskin silmäni erityisesti suloiseen tarjottimeen ja lasinalusiin. Ja ompa tuolla verkkokaupassa muutenkin talviale meneillään...
Aivan ihania! <3 Vai mitäs mieltä olet?Kuvat: Scandinavian Designcenter
*Postaus sisältää mainoslinkkejä*