Pohdiskelin koko alkukesän mistä löytäisin kivoja ja edullisia ruukkuja parvekkeen kesäkukille. Tunnetustihan mieleinen ja edullinen ei useinkaan liiku käsi kädessä, mutta tällä kertaapa täydellinen ja puoli-ilmainen olivatkin kavereita!

Tarvitsi vain:
Pyytää keittiöllä työskentelevää perheenjäsentä tuomaan sopivan kokoisia (3 litraisia) säilykepurkkeja töistä, pestä itse säilykepurkit, lahjoa iskä erinäisten kumivasaroiden ja muiden autokorin työstövälineiden kanssa autotalliin hakkaamaan purkkeihin lommoja, huomata että edellisistä tuunauksista jäljellä oli mattamustaa suhumaalia ja suostutella isi vielä maalaamaankin purkit :)


Sitten ei muuta kuin pelargooniat purkkeihin ja valmista tuli! Näistä tuli kyllä ihan mun näköiset ja juuri täydelliset parvekkeen tyyliin. Nyt tekisi mieli tehdä näitä lisääkin ja ostaa vaan lisää kukkasia :)

Parvekkeen sisustelu onkin ollut mun alkukesän projekteissa kärkisijoilla. Ihan pian pääsen esittelemään teille kesäparvekkeen kokonaisuudessaankin, siellä näyttääkin tänä kesänä hyvin erilaiselta kuin aikaisempina kesinä :)