Arvonta on päättynyt!
Olen pitkään haikaillut erilaisten suolasuihkeiden perään ja ihaillut niiden tuomaa luonnollista ja keveää kesäistä biitsilookkia hiuksissa. Sainkin sopivasti Bangerheadiltä kokeiluun merkin omaa suolasuihketta ja olen päässyt testailemaan miten suolasuihke toimii omissa liukkaissa hiuksissani. Toistaiseksi olen käyttänyt suihketta pesun jälkeen ennen föönaamista ja suihke antaa juuri kaipaamaani tekstuuria tukkaan ja helpottaa hiusten käsittelyä ja kampausten tekemistä. Seuraavaksi aion testata sotkuista surffitukkaa ja ehkäpä kiharoitakin. On the beach! tuoksuu juuri siltä kuin olisi viettänyt päivän rannalla, nam! 
Enää puuttuu se aurinko ja lämpö! :)

Kesäkelejä odotellessa voikin vaikka täydentää omaa kosmetiikkavarastoaan 50 euron lahjakortin voimin. Käytätkö lahjakortin sitten ihonhoitoon, hiustuotteisiin, meikkeihin, kynsituotteisiin, hajuvesiin vai johonkin muuhun, saat itse päättää! 
Arvontaan osallistuminen käy helposti: 

Yhden arvan saat tutustumalla Bangerhead nettikaupan valikoimaan ja etsimällä sieltä jokin kokeilemasi tuote. Linkitä tuote kommenttiboksiini ja kirjoita siitä lyhyt arvostelu tai mielipide.
Kaksi arpaa saat kirjoittamalla arvostelun ja olemalla kirjautunut lukijani.
Kolme arpaa saat kirjoittamalla arvostelun, olemalla lukijani ja vielä lisäksi tykkäämällä Littlebigthingistä facebookissa.

Muista kertoa myös monellako arvalla olet mukana.
Anonyymit, keksikää itsellenne erottuva nimimerkki ja ilmoittakaa kommentissa myös toimiva sähköpostiosoitteenne.

50€ lahjakortti Bangerheadiin arvotaan
sunnuntaina 13.7.2014 klo 21.00
Mikäli voittajaan ei ole saatu yhteyttä viikon sisällä arvonnan päättymisestä arvon palkinnon uudestaan.

Onnea arvontaan!


*Postauksen tuote saatu*