Hahah, huomaa jopa loppuneiden tuotteiden määrästä, että kiirettä on neidillä pitänyt maaliskuussa. Pakollinen dödö kainaloon ja menoksi :)

Maaliskuussa loppui siis ainoastaan kolme tuotetta, ensimmäisenä aikoinaan Tallinnasta ostettu ja erittäin riittoisaksi todettu Fruit Kicks down under hiuslakka. Aloin miettimään vasta jälkikäteen, että miksi nuo granaattiomenan kuvat? Olisiko tuon pitänyt tuoksua granaattiomenalle? Ihan perus lakka tämä mielestäni oli kuitenkin. Tuoksusta tuli lähinnä aina mieleen tuo Tallinnan reissu; jouluaatto kun vettä tuli kaatamalla ja märkä tukka jossa oli tuota lakkaa, se tuoksu on jäänyt mieleen :) Sitten pari suihkutettavaa dödöä, Rexona ihan peruskiva, puhtaan tuoksuinen ja Adidas yksi lemppareistani, jota varmasti ostan uudestaankin.

Täällä kiire jatkuu, koeviikko alkaa huomenna ja en ole koskaan ollut näin huonosti valmistautunut. Ahdistaa kun aika ei vaan riitä mihinkään, kun on pakko nukkuakin välillä :/ Nyt äkkiä psykan kirja auki ja tunteiden ja motiivien maailmaan. Kivaa keskiviikkoa!