No niin, muutaman kuukauden muhimisen jälkeen saan vihdoin ulos tuutista nämä Dubain ostoksetkin! Dubaissahan oli tammikuussa matkamme aikaan meneillään Shopping festival ja alet olivat joka paikassa -50%-75%. Alerekkejä tuli siis kollattua. Ensinnä vaateostoksia:
Keltainen ja oranssi toppi: Victoria's Secret
Raidallinen paita: Stradivarius
Pitsitoppi: NewYorker

Alusvaatteita: Victoria's Secret (Jossa meinasi lähteä ihan mopo käsistä ja olisin voinut ostaa KAIKEN!! Olin niin onnellinen kun löytyi munkin kokoisia liivejä että pitihän niitä hamstrata ihan kolmin kappalein) ja La Senza.

Näistä värikkäistä "semihaaremileggareista" kaverini vinkkasi minulle jo etukäteen. Nämä löytyivät Carrefourilta ja hinta oli siinä kahden euron hujakoilla, ostin kahdet ja olivat kyllä aivan ihanat hellehousut. Lisäksi Zarasta lököt gollegehousut.

Olin etsinyt jo pidempään täydellisiä kesäfarkkuja ja vihdoin ne löytyivät Pull&Bearilta. Korkeavyötäröiset ja kulutetut, mutta ei liian överin revityt. Pituuskin on täydellinen tälläiselle persjalkaiselle.

Samaiselta Carrefourin reissulta halpahallin alelaarista bongasin muoviset rantakengät, hintaa taisi olla joku 1,50€.

Lisäksi ostelin joitain lökövaatteita alesta kotivaatteiksi. Tarvitsinkin niitä reissulla, koska hotellihuoneemme ilmastointi oli alkuun todella jäätävän tehokas ja kylmyys meinasi iskeä ilman pitkiä vaatteita. Loppujen lopuksi vaatteita tuli ostettua aika vähän. Tarjontaa oli niin paljon, että kai siinä meni ihan pää pyörälle :) Kävin ensimmäistä kertaa Hollisterilla. En tiedä onko ketjun muut myymälät tämän konseptin mukaisia, mutta Dubai Mallin Hollister oli kyllä mieletön kokemus. Myymälässä ei ollut valoja! Tai no joo, pieniä kohdevaloja siellä täällä, mutta yleisvalaistus puuttui kokonaan. Mä olin niin liekeissä tosta ideasta ja fiiliksestä siellä, etten edes tajunnut ostaa mitään :) Nyt himottaisi ihan sikana tilata Hollisterin vaatteita netistä kun harmittaa etten tuonut tuolta mitään. Onko kokemusta, oletteko tilanneet Hollisteria? Mistä kannattaa tilata?

Postailen vielä kosmetiikkatuliaisia, jahka huominen koe on ohi :)