Haastepinon purkaminen jatkuu... Sain Hennalta Pakkomielteitä, minullako? -blogista jo tammikuussa (herttinen sentään onko siitä niin kauan!!) viiden kysymyksen haasteen. Kiitos haasteesta Henna ja anteeksi että tässä hieman kesti... Haasteen säännöt ovat seuraavat:
* Haastaja kertoo sinulle 5 aihetta
* Haastetun tulee kertoa top 5 listansa jokaiseen aiheeseen
* Haastetun on keksittävä uudet 5 aihetta
* Haaste on annettava 5:lle eri blogille
* Ei takaisin haastamista!


* Mikä on tärkeintä kodissasi?
Oma rauha ja turvallisuus. 

* Ostatko mieluummin designia vai edullisia tuotteita?
No kyllähän tarjoushaukka syttyy enemmän niistä edullisista löydöistä! Ihailen joitakin design tuotteita muilla, mutta niitä on vaikea kuvitella sopimaan meille. Astioissa suosin kuitenkin Arabiaa ja Iittalaa niiden muotoilun, kauneuden ja ajattomuuden vuoksi.


* Mikä on seuraava sisustushankintasi?
Sängynpääty ja työpöytä. Näitä ei tosin osteta valmiina, vaan tässäpä sitä riittääkin DIY-projektia kesäksi! :)

* Mikä saa sinut surulliseksi?
Epärehellisyys, riiteleminen, lupausten rikkominen. Viimeksi tällä viikolla huomasin arvioineeni erään ihmisen aivan väärin; pidin meitä ystävinä, mutta totuus olikin aivan jotain muuta. Niin surullista, mutta hyvä että totuus paljastui.


* Mistä olet erityisen kiitollinen?
Perheestäni, ystävistäni. Oma perheeni jaksaa aina tukea ja kannustaa minua, vaikka saisin kuinka hulluja ideoita tahansa. Ystävilleni on tässä elämänvaiheessa aivan liian vähän aikaa, mutta juttu jatkuu kuitenkin aina siitä mihin on viimeksi jääty, vaikka aikaa välissä olisikin. Bestikseni kanssa ollaan oltu parhaita kavereita ala-asteelta lähtien eikä meidän ole ikinä tarvinnut edes riidellä. Olen niin kiitollinen että olen saanut ympärilleni näin monta rakasta ja tärkeää ihmistä.

Haasteen saa napata mukaansa näillä Hennan keksimillä kysymyksillä ken haluaa! :)

Aurinkoista sunnuntaita muruset!