Kuten jokunen aika sitten kerroinkin, pääsin mukaan Viledan Buzzador-kampanjaan kokeilemaan erilaisia hankaussieniä. Tämä tuli kyllä ihan kreivin aikaan; tässä kämpässä tuota hangattavaa nimittäin riittää!

Hankaussienistä vihreä Active Scrub onkin minulle entuudestaan tuttu. 
Active Scrub hankaussientä voidaan käyttää todella hankalan lian puhdistamiseen, kuten kiinnipalaneen ruoan irrotukseen uunipadoista ja pannuista. Sieni sopii myös kodin kestävien pintojen puhdistukseen. Vaikka patentoitu PurActive-pinnoite tuntuu erittäin karhealle, se irrottaa ja kerää lian tehokkaasti puhdistettavalta pinnalta naarmuttamatta arkojakaan pintoja kuten teflonia.
Itsellä vihreät sienet ovatkin jo vuosia puhdistaneet juuri uunivuokiin jämähtäneet ruuan ja rasvan jäämät ja olempa tuota testannut uuninkin puhdistamiseen. Loistava tuote!

Vileda Active Scrub Keraamisen lieden puhdistussieni puhdistaa tehokkaasti pinttyneimmänkin, kiinnipalaneen ruoan lieden pintaa naarmuttamatta. Sinisellä mikrokuitupuolella poistetaan irtolika ja rasva. Mikrokuidun etuja: puhdistaa rasvaistakin likaa, jopa ilman puhdistusainetta, ja se kuivaa lieden pinnan tahroja jättämättä. Soveltuu keraamisille ja induktioliesille.

Tälläinen keraamisen lieden puhdistamiseen tarkoitettu hankaussieni olikin itselleni ihan uusi tuttavuus. Pahimmat ruskeat rinkulat levyjen ympäriltä todellakin kaikkosivat ja liedestä tuli ihanan kiiltävä, kuin uusi! Jopa niin kiiltävä, että hyvän kuvan saaminen siitä osoittautui melkoisen vaikeaksi :)

Vileda Power Inox on erittäin kestävä ruostumattomasta teräksestä kudottu hankaussieni vaativaan käyttöön, kuten grilliritilöiden, pariloiden ja rautapatojen puhdistukseen. Sienen rakenne pitää hyvin muotonsa, se on helposti huuhdeltava. Power Inox tehoaa pinttyneimpäänkin likaan kestävillä pinnoilla erittäin hyvin.

Power Inox olikin sienistä minulle mielenkiintoisin uutuus. En ole nimittäin koskaan ostanut kotiin pata-pataa, tai muita teräksisiä hankaussieniä. Nyt voikin vaan kysyä, että voi miksi!?

Tämän asunnon entisen omistajan jäljiltähän esimerkiksi uuni ja sen ritilä olivat sellaisessa kunnossa, että olin varma, että vain pommi pystyisi niihin. Mutta vielä mitä, tämä teräshankaussienihän on tehty vaativaan käyttöön! Ja totta tosiaan, uunin ritilästä kuoriutui aivan uudenveroinen, ilman pommia tai edes kovaa hommaa. Pinttyneinkin rasva irtosi helposti ilman kovaa hankaamista ja hikoilua. Toisen terässienistä annoin iskälle grillinpuhdistukseen ja kuulemma hyvin oli grillikin puhdistunut viime kesän marinadeista. Tämä sieni todellakin ansaitsee tittelin grillimestarin hankaussienenä!

Olipa kiva päästä mukaan kampanjaan ja saada testata näitä. Olen ihan varma, että Viledan hankaussieniä tullaan meillä käyttämään jatkossakin. Innoissani olen jakanut ilosanomaa eteenpäinkin esitellen intopinkeänä uudenveroista uuniritilääni ja lieden kiiltävää pintaa jokaiselle kylässä käyneelle. Yhden vihreän sienen otankin mukaan äitin luokse seuraavan kerran mennessäni, jotta pääsen hieman kiillottelemaan pinttyneitä kattiloita :)


Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja joskus jakaa näytteitäkin. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.