Vaikka yleensä olen onnellinen, että mulla on pienet jalat ja löydän kenkiä lasten osastolta, aina silloin tällöin iskee semisti harmitus, että omaan pienen jalan. Hihkun riemusta kun saan lasten kokoiset Converseni puolet halvemmalla, mutta usein nimenomaan Converseja katsellessa iskee surkukin. Keväällä hyllyihin ilmestyy kivoja pastellivärejä, eläinkuoseja ja muita hauskoja värikkäitä versioita. Lapsille mitään tälläistä kivaa ei nimittäin ole, löytyy vaan perusvärit musta, punainen ja valkoinen jotka jo omistankin, ja lisäksi jotain tylsiä värejä :(

Kyllähän nyt tälläiset eläinkuosiset olis aika päheet!


Nämä nähtyäni olin jo lähellä pillahtaa itkuun. Voiko enää enempää olla mun näköiset kengät!!? Olen nyt eilisestä asti pohtinut voisikohan nämä tilata pikkuisen liian isossa koossa, vai olisiko harmitus tuplamääräinen jos ne olisivat kuitenkin liian isot pidettäviksi...

Katsokaa nyt, siis tarrakuvioiset Conssit, voiko olla mitään suloisempaa! Mä en kestä! :)

Kuvat Asos, Spartoo*


(*mainoslinkki)