Arvonta on päättynyt!

Synttäriviikon arvonta nro 2 starttaa! Kaikki blogin synttäriarvonnat löytyvät tästä. Voit osallistua vaikka kaikkiin!

Sano hyvästit takuille ja vähennä dramaattisesti hiusten katkeilua, haaroittumista ja vahingoittumista seurauksena hiusten huonosta kohtelusta, vahinkojen ehkäisy onkin avainasia kiiltäviin ja terveisiin hiuksiin. Tangle Teezerin uniikki malli mahdollistaa vaivattoman takkujen poiston samalla minimoiden harjalla nykimisen, hiusten katkeilun ja sarveiskerroksen vauriot. 

Invisibobble puhelimenjohtoponnarit ovat parhaiten tunnettuja hellävaraisuudestaan. Niissä ei ole metalliosia tai muita liitoskohtia kuten monissa muissa hiuslenkeissä, jotka vahingoittavat hiuksia. Invisibobblet ovat kauttaaltaan sileitä ja näin ne eivät takerru hiuksiin eivätkä vahingoita hiuksien pintaa.

Arvonnan palkintona on vapaavalintainen 
Tangle Teezer -harja ja yksi paketti Invisibobbleja.

Osallistumisohjeet:
Arvontaan voivat osallistua tällä kertaa vain blogini kirjautuneet lukijat. Lukijaksi voi klikata itsensä myös kilpailuaikana. Mainitse kommentissasi, mikäli luet blogia eri nimimerkillä kuin jolla kommentoit, tai jos seuraat blogiani Blogilistan tai Bloglovinin kautta.

Yhden arvan 
saat olemalla kirjautunut lukijani ja linkkaamalla kommenttiisi voitoksi haluamasi Tangle Teezerin ja mieleisen Invisibobblejen värin.
Kaksi arpaa 
saat olemalla lukijani ja linkittämällä voitoksi haluamasi tuotteet, sekä lisäksi jakamalla arvonnan omaan blogissasi tai Facebookissa. Oheista kuvaa saa käyttää linkityksessä.
Mainitse kommentissasi myös monellako arvalla osallistut.

Anonyymit kommentoijat, keksikää itsellenne erottuva nimimerkki ja ilmoittakaa kommentissa myös nimimerkki, jolla olette kirjautuneet lukijaksi sekä toimiva sähköpostiosoitteenne.

Arvonta päättyy tiistaina 25.2.2014 klo 21.00

Rutkasti arpaonnea!

Tsekkaa myös Tangle Teezer Facebookissa:


*Arvonta on toteutettu yhteistyössä Tangle Teezer Suomen kanssa.*