ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


Nyt starttaa blogin 2v. synttäriarvonta nro 1. 

Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy on perheomistuksessa oleva, terveystuotealan suurin verkkokauppa Suomessa. Verkkokaupan valikoimassa on lähes 4000 tuotetta, myös paljon Reilun kaupan tuotteita. Valikoimaan kuuluvat luontaistuotteet ja vitamiinit, luonnonkosmetiikka, luomutuotteet, painonhallintatuotteet, hygieniatuotteet, hoitotarvikkeet, urheiluravinteet, tuotteet kodinhoitoon ja puutarhaan sekä lemmikeille.

Arvonnan palkintona on 
50€ arvoinen lahjakortti 

Osallistumisohjeet:
Arvontaan voivat osallistua tällä kertaa vain blogini kirjautuneet lukijat. Lukijaksi voi klikata itsensä myös kilpailuaikana. Mainitse kommentissasi, mikäli luet blogia eri nimimerkillä kuin jolla kommentoit, tai jos seuraat blogiani Blogilistan tai Bloglovinin kautta.

Yhden arvan 
saat olemalla kirjautunut lukijani ja valitsemalla ja linkkaamalla kommenttiisi itseäsi eniten kiinnostavan tuotteen Hyvinvoinnin Tavaratalosta. (www.hyvinvoinnin.fi)
Kaksi arpaa 
saat olemalla lukijani ja linkittämällä lempparituotteesi, sekä lisäksi jakamalla arvonnan omaan blogissasi tai Facebookissa. Oheista kuvaa saa käyttää linkityksessä.
Mainitse kommentissasi myös monellako arvalla osallistut.

Anonyymit kommentoijat, keksikää itsellenne erottuva nimimerkki ja ilmoittakaa kommentissa myös nimimerkki, jolla olette kirjautuneet lukijaksi sekä toimiva sähköpostiosoitteenne.

Arvonta päättyy sunnuntaina 23.2.2014 klo 21.00

Rutkasti arpaonnea!


*Arvonta on toteutettu yhteistyössä Hyvinvoinnin Tavaratalon kanssa.*