Arvonta on päättynyt!

Synttäriarvonta nro 3 pyörähtää käyntiin nyt! Voit osallistua kaikkiin viikon arvontoihin ja kaikki arvonnat löytyvät täältä.

Harjun Paperi on Jyväskyläläinen, perinteikäs paperikauppa. Kattavasta valikoimasta löytyy onnittelukortteja ihmiselämän kaikkiin vaiheisiin, syntymästä juhlavuosien ja merkkipäivien kautta aina adresseihin ja surunvalittelukortteihin saakka. Mustavalkokortit, taidekortit, kohokuvioiset 3D-kortit - kaikki löydät Harjun Paperista! Ja Harjun Paperihan on myös postcrossaajien taivas!

Myynnissä on myös lahjatavaroita: makeisia, muistikirjoja, julisteita, seinäkalentereita, rasioita, kiiltokuvia, paperinukkeja, lautasliinoja, kynttilöitä jne. Lahjatavaravalikoima uudistuu ja elää vuodenaikojen ja juhlasesonkien mukana. Joulun alla löydät mm. runsaasti perinteikkäitä adventtikalentereita ja vanhan ajan joulukuvia ja -koristeita!

Arvonnan palkintona on Harjun Paperin 
tuotepaketti joka sisältää:
- paketin mustavalkoisia paperipillejä
- kaksi kappaletta Sanna Annukka postikortteja
- viiksikuvioista teippiä

Osallistumisohjeet:
Arvontaan voivat osallistua tällä kertaa vain blogini kirjautuneet lukijat. Lukijaksi voi klikata itsensä myös kilpailuaikana. Mainitse kommentissasi, mikäli luet blogia eri nimimerkillä kuin jolla kommentoit, tai jos seuraat blogiani Blogilistan tai Bloglovinin kautta.

Yhden arvan 
saat olemalla kirjautunut lukijani ja vastaamalla kysymykseen monta vuotta Harjun Paperi täyttää tänä vuonna? (Vastaus löytyy täältä.)
Kaksi arpaa 
saat olemalla lukijani ja vastaamalla kysymykseen, sekä lisäksi jakamalla arvonnan omaan blogissasi tai Facebookissa. Oheista kuvaa saa käyttää linkityksessä.
Mainitse kommentissasi myös monellako arvalla osallistut.

Anonyymit kommentoijat, keksikää itsellenne erottuva nimimerkki ja ilmoittakaa kommentissa myös nimimerkki, jolla olette kirjautuneet lukijaksi sekä toimiva sähköpostiosoitteenne.

Arvonta päättyy keskiviikkona 26.2.2014 klo 21.00

Rutkasti arpaonnea!


Muistathan, että Harjun Paperi löytyy myös Facebookista! Faceen päivittyvät puodin uudet tuotteet aina ensimmäisenä :)


*Arvonta on toteutettu yhteistyössä Harjun Paperin kanssa.*