Näin sitä on lopsahdettu jo helmikuussa näin pitkälle eikä tammikuun loppuneita puteleitakaan ole ollenkaan esitelty. Mutta tässäpä tulee pieni saalis tammikuulta. 

Palmoliven suihkugeeli oli nams, ihanaa! Voisin ostaa uudestaankin. Lumene Natural Coden tussieyeliner peruskamaa, joka on koko ajan käytössä, hyväksi havaittu, pois en vaihda. No7 vedenkestävän silmämeikinpuhdistusaine on ainut, joka ei mulla ollenkaan allergisoi ja puhdistustehokin oli vallan mainio. Ongelmana vain, ettei tätä myydä missään! Jos tiedät jonkun paikan, niin vinkkaa, menen hamstraamaan. Tämän loppumisen johdosta jouduin laittamaan vedenkestävän ripsarinkin tauolle :/
 Lumenen meikkivoide oli alelöytö, ostin sen korvaajaksi toiselle halvalle Lumenen meikkivoiteelle, mutta en tykännyt tästä yhtään. Tämä Double Stay Mineral Makeup jätti ihon ihan tahmaisen lähmäiseksi ja sitä oli vaikea levittää. Kun taas Lumenen Mineral Foundation vaaleassa putkilossa on ihan mun lempparia, ja hinta 5€. Ensi kerralla ostan kyllä jemmaan taas sitä Sokkarin alesta.

Oliko joukossa tuttuja tuotteita? Kiinnostaisi muuten tietää, käytättekö kerrallaan vain yhtä suihkugeeliä vai tykkäättekö vaihdella joka suihkukerta niinkuin minä?