Mea Haikaran bongaaja -blogista antoi minulle jo ikuisuus sitten haasteen. Haasteita on minulla odottelemassa vino pino, joten puretaanpa taas sumaa vähäsen. Kiitos Mea haasteesta ja anteeksi että vastauksessa kesti näin kauan!

1. Lempiruokasi?
Olen varmasti sen verran kaikkiruokainen, etten keksi yhtä lemppariruokaa. Rakastan kyllä aikas paljon kesää ja grilliherkkuja <3

2. Lempi paikkasi kotona?
Vanhempi, lösähtäneempi sohvani aka nukkumissohva.

3. Miten rentoudut?
Köllötellen kauhtuneissa kotivaatteissa ja pörrösukissani lempparisohvallani, katsellen vaikkapa jotain hyvää sarjaa tai lueskellen blogeja.


4. Mihin haluaisit matkustaa jos budjetti olisi rajaton?
Australiaan ja Jenkkeihin, ne olis ihan sellaiset unelmien paikat.

5. Elämäsi liikuttavin hetki?
Hyvällä tavalla liikuttavimpia on olleet varmasti viime aikoina kaikki hetket pienen kummityttöni kanssa. Se kun hän pienellä kädellään tarraa sormeeni ja nukahtaa syliini <3

6. Eniten lukemasi blogi?
Luen paljon blogeja, mutta varmasti Karkkipäivän Sannin postauksista luen jokaisen.

7. Paras lukemasi kirja?
Olen viime aikoina lukenut ihan hävettävän vähän. Mutta suosikkejani ovat aina olleet Agatha Christien Hercule Poirotit. Niitä luin nuorena ja luen silloin tällöin vieläkin, jos satun törmäämään johonkin lukemattomaan.

8. Kolme toivetta lampun hengeltä?
Apuaaaa! Parempi terveys, voimia unelmien toteuttamiseen ja rahaakin niihin varmasti tarvittaisiin :)


9. Paahtava auringon paiste vai virkistävä kesäsade?
Både och.

10. Lempivärisi kotona?
Musta

11. Motto?
Sitä saa mitä tilaa.


Kivaa keskiviikkoa! Taas sitä mennään jo puolivälissä viikkoa, kyllä aika vaan menee hurjaa vauhtia. Täällä alkaa jo pienehkö yo-kirjoituspaniikki hiipiä pöksyihin, jaiks! Sattuuko muuten ruudun takana olemaan muita keväällä kirjoittamaan menijöitä?