Muistatteko kun jokunen aika sitten kerroin liittyneeni Ostohyvityksen käyttäjäksi ja hämmästyneeni miten helppoa palvelun käyttäminen onkaan. Olin ennakkoluuloisena pitänyt käyttöä jotenkin vaivalloisena ja monimutkaisena, mutta katinkontit! Rahaa tulee tilille sen kun muistaa mennä ostoksilleen Ostohyvityksen sivun kautta. 


Ostohyvitystä voisikin ajatella bonuskortin sähköisenä vastineena. Palveluun liittyminen ja sen käyttö on täysin ilmaista. Ja tälläiselle tarjoushaukkaluonteiselle verkkoshoppailijalle tämähän on mitä loistavin homma. Aina tulee hyvä mieli jos saa vähän alea, ja mikäpä sen parempaa kuin saada hyvitystä ostoksista jotka tekisi kuitenkin! Rekisteröitymisen jälkeen ostaminen on näin helppoa:

- Kirjaudu sisään Ostohyvitykseen ja siirry valitsemasi verkkokaupan sivulle klikkaamalla vihreää "siirry kauppiaan sivulle" nappia. Siirryttyäsi verkkokauppaan, älä vieraile muilla sivuilla ennen kuin olet tehnyt ostokset. Selaimesta on syytä sulkea myös kaikki muut välilehdet ostosten teon ajaksi.
- Selaimessa ei tule olla käytössä Adblock, tai muita mainostenesto -lisäosia
- Ostoksia tehdessä ei saa käyttää muita kuin Ostohyvityksestä löytyviä alennuskoodeja.
-  Maksun kirjauduttua ansaitsemasi hyvitys näkyy omalla sivullasi Ostohyvityksessä.


Minä tein juuri kivan tilauksen Spartoo.fi -verkkokaupasta. Ostosteni loppusummaksi tuli 115,61€ ja tuosta summasta sain ostohyvitystä tililleni 4,66€, aika hyvä lisäale! Kengistä tulette varmasti kuulemaan vielä lisää, niin intopiukeana nimittäin odotan näiden ihanuuksien saapumista kotiin! Nyt ei muuta kun pakkasta kehiin kunhan Sorelit saapuvat kotiin, kohta tarkenee!

Ostohyvityksessähän on mukana satoja verkkokauppoja; mukana ovat niin tutut suosikit Sokos, Nelly, Boozt, Zalando, Spartoo, Asos, Feelunique jne, kuin monta mulle entuudestaan ihan tuntematonta mielenkiintoista kauppaakin. Sen kummempia kommervenkkejä ei tarvita; rekisteröitymisen jälkeen jatkossa siirryn vain ostoksilleni Ostohyvitys.fi sivuston kautta, niin helppoa!

Haluatko sinäkin rahaa takaisin tekemistäsi ostoksista?
Liittymällä nyt kampanjasivuni kautta saat heti tilillesi 5€ alkubonusta! Viiden euron pesämunan saa omalle tililleen heti rekisteröitymisen jälkeen, tämä ei siis edellytä ostoksia. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten nyt kannattaa viimeistään rekisteröityä, jos et vielä ole mukana!

Ostohyvitys on Suomen ensimmäinen ns. Cashback-sivusto. Termi tarkoittaa takaisinmaksua, jonka asiakkaat saavat tehtyään ostoksia verkkokaupoissa. 
Yksinkertaisuudessaan Ostohyvitys tuo kauppiaan sivuille maksavan asiakkaan, josta kauppias maksaa Ostohyvitykselle komission. Komissiota voi verrata myyntiprovisioon ja se voi olla esimerkiksi prosenttiosuus ostoksen loppusummasta tai kiinteä euromääräinen komissio (esimerkiksi 20 % ostoksien loppusummasta, 5 € per varaus/ostos/hakemus). Saatuaan komission kauppiaalta, Ostohyvitys jakaa saadun summan ostoksen tehneen asiakkaan kanssa. Näin asiakas saa rahaa takaisin tehtyään ostoksia verkkokaupassa.

*Postauksen on sponsoroinut Ostohyvitys*