Tämä täti on ihan täysiä hurahtanut pikkuihmisten vaatteisiin! Dubain reissultakin mukaan tuliaisiksi pikkuneidille tarttui vaikka mitä ihanuuksia ja innostus pikkuvaatteisiin ei ota laantuakseen vaan pahenee entisestään. Nyt löysin tieni Espiritin verkkokauppaan, ja voi apua mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyikään!

Ihanaisia raikkaita keväisiä sävyjä, kuin karkkeja! Ihan ylisuloisia. Hintamielikuvani Espritistä on ollut paljon korkeampi mitä se todellisuudessa onkaan. Ihan kohtuuhintaisiahan nämä ovatkin ja toki laadukkaista vaatteista mielellään maksaakin aina vähän enemmän.

Pikkuneiti olisi varmasti onnellinen noista polvipaikkafarkuista, no ainakin tätin mielestä ne on syötävän suloiset! Espritin lasten osastoa selaillessa tulee väkisinkin hyvälle mielelle!

Keskityin katselemaan lähinnä tyttövauvojen vaatteita, mutta tokihan verkkokaupasta löytyy vaatteita niin pienille pojille kuin vähän isommillekin lapsille, seka tietysti naisille ja miehillekin. Suuri osa tuotteista on parhaillaan vielä alessakin, siitähän minä tykkään! Itselleni bongasin tämän ihanan pilkullisen sifonkipaidan. Niin jo nään tuon revittyjen farkkujen ja niittibootsien kaverina kevään asuissa!

Ja kuten arvata saattaa, en malttanut olla vähän kurkkaamatta asumisenkin osastolle, jossa ihastuin ikihyviksi näihin linjakkaisiin mustiin kylpyhuonetarvikkeisiin. Uudet pirtsakat pyyhkeet houkuttelevatkin laittamaan jo vähän keväisempää ilmettä kylppäriin.

Onko sinulle Espritin verkkokauppa tuttu ostospaikka? Jos ei vielä, niin käyhän ihmeessä tutustumassa, saat varmasti mukaasi aimo annoksen keväistä väriterapiaa! Ihanaa, kohta se kevät jo onkin täällä! :)